Kako pričati sa devojkom preko telefona

Bez obzira da li razgovarate sa devojkom ili prijateljicom, trebate znati kako da se ponašate dok pričate. S toga pročitajte ovaj članak koji će vam pomoći da zadržite devojku zainteresovanu za razgovor.
rezgovor

Kako pričati sa devojkom preko telefona

  1. Uverite se da imate razlog zašto zovete devojku. Devojke će biti ljute ako ih pozovete i traćite njihovo vreme bez razloga.
  2. Kada se javi pozdravite je tako što ćete joj reći: hej/ćao/zdravo. Pitajte je kakav joj je dan bio, kako je, šta radi ?
  3. Budite samouvereni i nemojte planirati razgovor, jer većina razgovora prođu loše jer mnogi planiraju unapred šta će reći i kako će se razgovor odvijati. Na primer: ukoliko želite da je pitate da izađete u bioskop, pre razgovora samo treba da znate gde ćete se naći, u koliko sati, koji ćete film gledati. Dakle samo kratak pregled razgovora.
  4. Ostanite opušteni i smireni. Nekim devojkama se čini slatko kada dečak postane nervozan i zbunjen, ali nekima se to čini kao gubljenje vremena i loš znak i brzo izgube interesovanje za razgovor. Dakle udahnite duboko, pozovite broj i razgovarajte polako i smireno.
  5. Slušajte. Dajte devojci šansu da govori. Pričajte kad ona prestane da priča. Takođe ako vam priča o tome kako joj je prošao dan a priča se oduži pokažite joj da je slusate. Na primer:
    – Sinoć sam izašla sa društvom u grad.
    ,,I kako je bilo?“
    Čisto da biste joj pokazali da ste i dalje zainteresovani za razgovor. Dakle kad ona u sred priče napravi malu pauzu, postavite joj neko kratko pitanje kao na primeru.
  6. Postavljajte joj pitanja. Na primer ako pričate o nekoj muzici, pitajte je koju muziku sluša, pa joj zatim recite koju vi muziku slušate. Sasvim je u redu da je pitate nekoliko pitanja ali ne bi trebalo pitati mnogo pitanja za redom.
  7. Na kraju razgovora kažite: ćao/čujemo se…ili nesto slično, spustite slusalicu i razgovor je uspešno završen.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Lazar Ivanovic

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *