Kako donji veš podiže samopouzdanje

Postoje žene koje svakodnevno nose sasvim običan veš od pamuka i toga se nikada ne bi odrekle. Medjutim, mnoge dame biraju seksi donje rublje, jer se u njemu osećaju zavodljivo i erotično. Ima i onih koje kupuju veš zbog svojih muškaraca, odnosno ono što se jačoj polovini dopada.

Nekada je bila sramota da se govori o donjem vešu, kamoli da se isti vidi ispod odeće. Danas je situacija drugačija i sve dame treba da znaju kako izabrati veš po svojoj meri, ali i po svojim željama.
033 women underwear

Kako donji veš podiže samopouzdanje

  1. Mnogi o ovoj temi uopšte ne razmišljaju, dok ima i onih koji joj pridaju veći značaj od potrebnog. Kako god, veš ume da podigne raspoloženje i samopouzdanje, samo treba pravilno odabrati.
    Ima devojaka koje biraju za broj ili dva manje rublje, kako bi se utegle i prikrile odredjene nedostatke. To je velika greška, jer na taj način odaju utisak neukusa. Najčešće se ništa ne prekrije i sve kipi, a neudobnost se oseća pri svakom pokretu – nešto pecka, zateže, žulja…
  2. Žena ne sme dozvoliti da se ne oseća dobro u svojoj koži i vešu koji nosi. Ne treba imati manekensku gradju kako bi gaćice dobro stajale, važno je samo odabrati model koji ističe prednosti, a prikriva mane.
    Izbor je ogroman, samo se treba upustiti u avanturu.
  3. Donji veš je skoro jednako važan kao i garderoba koju nosite. Zato – prepustite se izazovu i kupite komad koji će probuditi ženu u vama, biti udoban i zameniti stari koji često, bez obzira na udobnost, već izgleda očajno.
  4. Prvo treba suziti izbor, odnosno odrediti veličinu koja vam pristaje, a to ćete postići merenjem najšireg opsega bokova.
  5. Zatim treba odrediti oblik tela. Postoji gradja u obliku peščanog sata, oblik jabuke i atletska gradja.
    Najskladnije su gradjene žene u obliku peščanog sata. One mogu izabrati bilo koji model veša i u tome izgledati fenomenalno. One su prave srećnice.
    Zene gradjene u obliku jabuke imaju kao najveći adut noge i njih treba naglasiti. Njima odgovaraju tamne boje i šire donje rublje.
    Atletska gradja podrazumeva vrlo vitku figuru, ali sa malo ženstvenih oblina, pa im najviše odgovaraju bokserice.
  6. Sledeci korak su vaše želje i osećanja.
    Razmislite o tome u čemu sebe najviše volite da posmatrate i kako se osećate u tom komadu.
    Žene koje se odluče za seksi donji veš ni malo ne greše, jer on izaziva dobre vibracije u raspoloženju, a to privlači jači pol. Možete ga nositi uvek – dok ste u braku, vezi ili solo. Najbitnije je to da bude od prirodnih materijala i udoban, jer je tako zdravije. Sintetika povećava rizik od infekcija, a pojačava i znojenje.
    Grudnjak i donji veš ne moraju biti u kompletu, ali se neke devojke osećaju urednije i lepše kada imaju nešto tako na svojoj koži. Ne treba se svakog dana baviti time, ali je povremeno vredno truda, jer cete time sebe podići na viši nivo raspoloženja i bićete svakako seksi.
  7. U suštini nije bitno koliko se veš dopada drugima ili vama, već je najvažnije da je udoban i od zdravih materijala. Kad god je moguće, obucite komad od pamuka ili svile kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Samo saznanje da nosite nešto neškodljivo, prirodno i udobno pruža osećaj sigurnosti i samostalnosti, a to se odražava i na vaše ponašanje, odnosno stav.
    Bezobrazan veš ispod poslovnog kompleta može podići samopouzdanje ozbiljnoj ženi koja se bavi poslovima koji iziskuju ozbiljnost i predanost. A neke će žene uživati u običnom vešu i zračiti seksipilom baš iz razloga što im se dopada ta varijanta.
  8. Dakle, nije najbitnije to da li nosite običan ili seksi veš, bitnija je činjenica u čemu se bolje osećate. Privlačna žena je ona koja se dobro oseća i koja uživa.
  9. Ako baš želite da imate i veš koji ne nosite svakoga dana, a koji će uneti male promene i izazove u vaš život, izaberite nešto od sledećeg.
    Čipkasti veš u crnoj ili crvenoj boji nikada ne prodje bez pozitivnih rezultata. Odmah po oblačenju osetićete se jače i lakše ćete se izboriti sa dnevnim obavezama i problemima.
    Veš sa životinjskim printom probudiće lavicu u vama.
    Tange su tu da nam se veš ne bi ocrtavao ispod uske garderobe.
    Gaćice sa visokim pojasom skrivaju stomačić i odlične su za haljine od sjajnih i tankih materijala.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Snezana Milic

Avatar photo

SLIČNO

Kako izabrati farmerke

Farmerke cu uvek neizostavni deo garderobe koje rado nose i muškarci i žene. S obzirom …

4 komentari

  1. Avatar photo

    Обзиром да је доњи веш, осим купаћег нема потребе да нам подиже самопоуздање јер се и не види.

    • Avatar photo

      Dusane, uz duzno postovanje, ovo je namenjeno damama.
      Nisam sigurna kako muskarci dozivljavaju donji ves.
      Citala sam dosta o zenama i kako donji ves moze da izazove lose vibracije u njihovom ponasanju, pa sam zbog toga resila da svoje znanje podelim sa drugim damama. Ovde se samo nalazi jedan mali skup istrazivanja i licnih dozivljaja.
      A svako ima pravo na svoje, jedinstveno, razlicito, posebno (nazovimo ga kako tebi najvise odgovara) misljenje.
      U svakom slucaju – hvala ti sto si podelio svoje misljenje sa nama.
      Pozdrav :)

  2. dobre fore,i dosta korisno,u praksi!!!

  3. Avatar photo

    nema potrebe da neko zna kakav donji veš imam,kad obučem onaj koji ističe moje vrline,ja se bolje osećam,a to se odmah vidi na mom licu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *