Kako naručiti kafu preko mobilnog telefona

Ne toliko davno, osnovna upotreba mobilnih telefona svodila se na pozivanje i slanje poruka. Danas, zahvaljujući tehnologijama koje napreduju iz dana u dan, sigurno ste slali MMS, e-mail, čitate novine, knjigu , i to sve preko telefona. Ono što sigurno još uvek niste bili prilici je da pomoću njega poručujete piće i hranu u kafićima i restoranima. E pa, nova vest u gradu jeste da sada preko vaseg pametnog telefona mozete doći do svoje porudžbine, bez čekanja!

DSC_1382

Sve što vam je potrebno je pametan telefon i dva minuta vremena da skinete aplikaciju KISS MENU.

Kako naručiti kafu preko mobilnog telefona

  1. Skinite aplikaciju! Kliknite na na Google store(za Android telefone) ili App store (za iOS telefone) ikonicu u vasem telefonu.
  2. U pretrazivač ukucajte KISS Menu
    korak2
  3. Instalirajte aplikaciju klikom na INSTALL.
    korak3
  4. Pošto ste skinuli aplikaciju, sada možete da naručite! Za telefone koji imaju NFC (većina Android mobilnih telefona koja je izašla na tržište u poslednjih dve godine podržava NFC tehnologiju), samo prislonite telefon na stiker koji se nalazi na svakom stolu u kafiću. Istog trenutka otvoriće vam se elektronski meni sa svim artiklima, kao na papirnom meniju.
    korak 4
  5. Ako vas telefon nema NFC, bez brige! Jednostavno skenirajte QR kod sa nalepnice na stolu i tako pristupite elektronskom meniju.
    korak 4a
  6. Pregledajte slike i opise hrane i pića, podelite utiske sa prijateljima na društvenim mrežama i naravno poručite. Pored toga, jedim klikom uvek možete pozvati konobara.
    korak5
  7. Osoblje na svom tabletu dobija porudžbinu i istog trenutka može da krene sa pripremom. Na vama je samo da se opustite i uživate, vaša kafa će stići brže nego što mislite!

KISS Menu promo video

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Kakopedija

Avatar photo
Kreator sajta kakopedija.com. Sajt sam pokrenuo u želji da napravim portal na kome će posetioci moći da podele svoje znanje, savete i iskustvo i tako pomognu drugima.

SLIČNO

Kako da baterija mobilnog telefona traje duže

I dok mnogi ljudi danas koriste mobilne telefone umesto fiksnih, osnovna prednost mobilnih telefona jeste …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *