Kako do gušće brade

Vrlo je bitno da ste muškarac, inače teško da bi imalo smisla puštati bradu. Bradu je kao i sve dlake na telu veoma teško kontrolisati. Rastu gde one žele. Evo par koraka do dobre brade.

gusca-brada

Kako do gušće brade

  1. U odnosu u kom životnom dobu živite, tako će vam i brada biti gušća. Nemojte da koristite hemikalije za rast brade. Dugoročno ćete narušiti kvalitet kože u tom predelu lica i napraviti haos.
  2. Za početak veoma je bitno da imate kvalitetan pribor. Naime korišćenjem “fensi aparata“ za brijanje ćete svakako olakšati stvar.
  3. Ako ne posedujete te aparate, koji su dosta skuplji mogu vam pomoći i makaze, te običan jednokratni brijač! Bitno je samo da kada se brijate da koristite pribor pravilno. Time ćete sprečiti posekotine i bubuljice. Dakle izbegavajte brijanje sa strane. Praktikujte brijanje odozgo na dole ili u obrnutom smeru. Uz ili niz dlaku. Izbegavajte da se brijate sa “starim“ brijačima, postoji razlog zašto se zovu jednokratni. Dva do 3 puta će ipak moći da završe stvar. Moderni muškarci danas svoju bradu smatraju svojim statusnim simbolom. I žene ih vole zbog toga! S toga redovno “kupanje“ brade i skaćivanje viška je veoma poželjno.
  4. Ako se ipak odlučite da prvi put puštate bradu, najbolje je da se javite frizeru. On će vam potanko objasniti kako najlepše da sredite bradu. I tu postoje trendovi. Na kraju krajeva, morate kožu lica da dezinfikujete. Čistoća je pola zdravlja!
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Bane Momirovic

Avatar photo
Sportista u meni i vama!

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

3 komentari

  1. Avatar photo

    Ništa konkretno nisi napisao ovde.

  2. Brada je pro muslimana i jos popa. Duga brada na licu je kao duge dlake na ptici. Ne moderno i smjesno.

  3. Avatar photo

    I kako na kraju do gusce brade?Koliko debilski clanak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *