Kako dekorisati stan za novogodišnju žurku

Bliži se doček? Žurka treba biti kod vas? Ništa niste sredili? Ne brinite, ovaj članak će vam pomoći oko dekorisanja vašeg stana. Zapamtite – svaki dom je dvor, a dvor je lepši kada je dekorisan!
Dekoracija stana za Novu godinu

Kako dekorisati stan za novogodišnju žurku

  1. Pospremite stan. Sigurno vam je kuća u „katastrofalnom“ stanju, pa ako jeste, prvo što treba da uradite je da pospremite. Bacite nepotrebne papire sa radnog stola, usisajte pod, očistite tepihe, obrišite prozore, operite sudove i stavite ih na svoje mesto… Kada to uradite, vaš dom biće malo pregledniji.
  2. Pozabavite se detaljima. Dok ste čistili, sigurno ste našli neki lep izgubljen ukras. Možete ga obrisati krpom i staviti na vidljivo mesto. Ako nemate, možete kupiti nekoliko sitnica i staviti ih gde želite (to može biti na šalteru, ako imate noćni stočić i tu, pored računara, na polici, ormanu i sl.).
  3. Izgledajte ozbiljno i odgovorno. U ovaj korak spadaju stvari kao knjige. Postavite ih na vašoj polici. Kada vaši prijatelji na novogišnjoj proslavi vide puno knjiga, ostaviće te na njih dobar utisak, kao da volite da čitate, da imate bogat rečnik, da ste ozbiljni… Verovali ili ne, to je jako važan utisak, a knjige su pravi pogodak. Nećete pogrešiti!
  4. Napravite viseće ukrase. Kupite salvetice i/ili maramice i napravite male ruže od njih kao što smo mali svi radili. Ako se ne sećate kako, uputstva ima na inernetu, 100%! Kupite bezbojne salvete i/ili maramice, i kada napravite ružu, pređite mokrom bojom preko nje, ali samo po vrhovima i ivicama. Uskladite boju sa zidovima vašeg stana, tepihom, zavesama idt.
  5. Zakačite slike na zid. Možda imate neke lepe slike iz detinjstva koje nisu na vašem zidu, ili slike životinja, slike livada i šuma i sl. Obavezno ih okačite, vaš stan će izgledati još lepše i biće jako nalickan. Ne verujem, ali ako nemate bar 2 – 3 slike, možete ih kupiti u radnji. Neka to budu obične slike, a ne da imaju iluzije ili tako nešto.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Milica Perić

Nije isto kada neko ide i kada neko odlazi...

SLIČNO

papirna zvezdica

Kako napraviti ispupčenu papirnu zvezdicu

Ispupčene papirne zvezdice retko ko zna praviti, a kada ih je mnogo i u raznim …

9 komentari

  1. Avatar photo

    jako dobro. ali zavisi od društva , niko neće primetiti ukrase , ali ipak je lepo biti sređeno :)

  2. Avatar photo

    Novogodisnja noc,a nigde novogodisnjih ukrasa?

    • Šta želite da kažete? :-)

      • Avatar photo

        Recimo, ako je ng zurka u pitanju, onda mi je to nezamislivo bez svecica na zidovima, jelke, ukrasa na jelci, kapica Deda Mraza i svega ostalog sa motivima ng. Ako je u pitanju ng vecera opet stolnjaci, salvete sa motivima ng, svece, aranzmani.. Nije mi bila namerada Vam kritikujem clanak, ali mi je cudno, sto nije pomenuto nista od svega toga. Pozdrav.

  3. Avatar photo

    vidiš da možeš i bolje da pišeš.samo se malo potrudi.tekst mi se sviđa,mada sam malo matora za takve žurke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *