Kako se izdepilirati hladnim voskom kod kuće

Večita borba sa neželjenim dalakama, odlazak u salone lepote, trošenje para na proizvode za depilaciju, sve to odavno predstavlja imperativ za devojke i žene. Ukoliko ste osoba koja voli sama da se neguje, radije nego da ide u salon, ovo je članak za Vas.
depilacija hladnim voskom

Kako se izdepilirati hladnim voskom kod kuće

  1. Kupiti u apoteci ili drogeriji hladni vosak za depilaciju. U kutiji se nalazi plastična patrona sa roll-on vrhom i trakice.
  2. Skinuti sav zaštitni najlon sa patrone i staviti je uspravno u šerpicu sa vodom, potom sve zajedno staviti na ringlu i ugrejati. Voda treba gotovo da prekrije nivo voska, paziti da se patrona ne prevrne. Vosak je spreman kada se polako kreće kad pomerate patronu. Skinite vosak sa ringle zajedno sa šerpom.
  3. Nanesite sloj voska pomoću roll-on vrha u smeru rasta dlaka.
  4. Zalepite na taj deo trakicu i pređite preko nje rukom da budete sigurni da dobro prijanja. Uhvatite trakicu za vrh i naglo povucite u suprotnom smeru od rasta dlaka.
  5. Jednu trakicu možete koristiti par puta, posle toga je potopite u šerpu sa vrelom vodom.
  6. Korake 3 i 4 ponovite na svim željenim delovima tela. Ova metoda je pogodna za odstranjivanje dlaka sa nogu, ruku i stomaka.
  7. Nakon depilacije, trakice potopljene u vruću vodu izvaditi i isprati pod mlazom vode. Nakon toga ih osušiti i spremne su za novu upotrebu. Mogu Vam koristiti za mnogo budućih depilacija.
  8. Nakon depilacije, depiliranu regiju isprati vodom i namazati kremom po želji.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Od stvari će vam trebati: , ,

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dubravka Klisara

Avatar photo

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *