Kakopedija > Veze i porodica > Muvanje i veze > Kako se približiti voljenoj osobi (za devojke)

Kako se približiti voljenoj osobi (za devojke)

Ne znate kako da se sprijateljite sa momkom koga volite? Ovaj članak će vam u par koraka otkriti bitne stvari, pomoću kojih ćete se 99% približiti jedno drugome.
voljena osoba

Kako se približiti voljenoj osobi (za devojke)

  1. Pozovite ga. Pitajte momka koga volite da li bi želeo da ide sa vama u šetnju, na sladoled, kod vas kući i sl. Nemojte se stiditi zato što ste žensko, a zovete ga, to je normalno i ništa neobično.
  2. Pričajte. Ako ste mislili da je izgled najbitniji, prevarili ste se. Najbitnije je da što više pričate sa njim i da ga upoznate što bolje. Pričajte o onome što volite češće nego o stvarima koje ne volite. Kada govorite o nečemu što vam se jako sviđa, obuze vas toplina i zenice vam se prošire u trenutku. To ostavlja dobar utisak na voljenog. Međutim, kada nešto ne volite, a pričate o tome, one se skupljaju , što ne izgleda baš najbolje.
  3. Budite ono što jeste. Nemojte se previše keziti dok pričate, niti se skroz uozbiljiti. Ponašajte se onako kako se ponašate prema ostalim sagovornicima, bez obzira na to što osećate nešto više prema njemu.
  4. Nasmejte ga. Pored priče, trebate ga i nasmejati. On mora da shvati da imate dobre namere i da ste duhoviti, ali i kontrolisano ozbiljni.
Vaša reklama u ovom članku? Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija.

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 8, prosek: 3,13

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Profile photo of Milica Perić
Nije isto kada neko ide i kada neko odlazi...

SLIČNO

los sastanak

Kako upropastiti sastanak (ako ste muškarac)

Pre svega, ova tema zaista nije mozgalica jednostavno zato sto mnogi muškarci upropaste svoju šansu …

Jedan komentar

Ostavite odgovor