Kako pronaći jeftine međunarodne avionske karte

Kada planirate put u inostranstvo, jedna od najtežih stvari je naći povoljne avionske karte. Pre nego što išta rezervišete, potrudite se da nadjete avionske karte koje nude razne pogodnosti. Ne zaboravite, postoji mnogo načina da rezervišete avionske karte, ali ovi saveti će vam pomoći da nadjete jeftine internacionalne avionske karte.

Rezervišite jeftine avionske karte

  1. Odaberite datum putovanja koji je fleksibilan. Što ste fleksibilniji sa datumom, imate veće šanse da nadjete jeftine karte.
  2. Putujte tokom radne nedelje. Putovanja vikendom su mnogo popularnija, pa su letovi često prebukirani i često avio kompanije ne nude nikakve pogodnosti. Umesto toga, planirajte da putujete tokom nedelje jer možete naići na mnoge pogodnosti koje se nude da bi se let popunio.
  3. Izbegavajte putovanja tokom popularnih praznika. Mnogi putnici putuju par dana pre ili posle praznika, pa se zato potrudite da izbegavate te datume. Zbog toga se potrudite da putujete tačno na dan praznika ili četiri ili više dana pre ili posle praznika.
  4. jeftine avionske karte

  5. Rezervišite vaš let ranije. Iako postoje avio kompanije koje nude popust na putovanja u poslednjem trenutku tzv. last minute travel, ako želite da imate kartu koja je sigurna i datum na koji možete da računate, onda bi trebalo da rezervišete i kupite kartu što pre. Pokušajte da kartu rezervišete makar četrnaest dana pre željenog datuma putovanja. Ako je ikako moguće, rezervišite vašu kartu trideset dana pre planiranog polaska.
  6. Pogledajte sve aerodrome. Ako živite u gradu koji ima više aerodroma na sličnoj udaljenosti od vaše kuće, proverite sve aerodrome kako biste našli povoljnu kartu. Neki internacionalni letovi poleću sa manjih ili manje popularnih aerodroma. Neki letovi koji poleću sa manjih aerodroma su jeftiniji kako bi se popunila sva mesta na letu.
  7. Razmotrite čarter letove. Čarter letovi su često najlakši način da dodjete na popularne medjunarodne destinacije.
  8. Proverite kako su letovi u i iz Londona povezani sa ostalim evropskim gradovima. Ponekad najpovoljniji letovi preko Atlantika su u i iz Londona, kao što su letovi iz Evrope u SAD najeftininiji sa presedanjem u Nju Jorku. Pre nego što odaberete kartu proverite glavnu vezu u Londonu. Možete uštedeti stotine dolara ako na aerodromu pričekate par sati dok se ne ukrcate u vaš naredni let.
  9. Za egzotične i letove van Evrope, proverite regionalne aviokompanije. Često letovi za Aziju i Australiju su najpovoljniji ako putujete njihovim zvaničnim avio kompanijama. Proverite prvo ove kompanije pre nego što rezervišete avio kartu.

Sada znate kako da pronadjete jeftine medjunarodne letove. Rezervisati kartu je lako, ali pronaći povoljnu avionsku kartu može biti komplikovano. Pronaći kartu za medjunarodne destinacije zaista može biti iscrpljujuće. Ako pratite ove savete trebalo bi da nadjate povoljnu avionsku kartu koju možete priuštiti čak i za vreme ekonomske krize

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *