Kakopedija > Moda i lepota > Lepota i nega > Kako se parfemi biraju u zavisnosti od tipova žena

Kako se parfemi biraju u zavisnosti od tipova žena

Žene se mogu podeliti u nekoliko tipova u zavisnosti od njihove ličnosti. Kako se parfemi biraju u skladu sa ličnostima, tako se i oni mogu podeliti u kategorije, u zavisnosti od tipa žene, kojima odgovaraju.

Strastvena

Ovaj tip žene uvek zna šta želi i čvrsto se drži svojih ciljeva. Veoma su temperamentni i brzo planu čak i zbog najmanje sitnice. Vole da budu u centru pažnje i ostvaruju jake emotivne veze sa velikim brojem ljudi. Ovom tipu žene najviše prijaju začinski istočnjački mirisi, a mošus, bosiljak, čili i crni biber još više ističu njihovu temperamentnost.

parfemi

Povučena

Ove žene karakteriše prirodnost i harmonija, a najveća vrednost u njegovom životu predstavlja smirenost i mir. One su obično tihe, trude se da izbegavaju konflikte, prijatni su prema svima u svom okruženju i rado pomažu drugima. Vole prirodu, pa najčešće biraju život na selu. Porodica im je na prvom mestu, veoma su strpljive, pažljive, saosećajne majke i supruge. Cvetni mirisi su idealni za ovaj tip žene, jer ih asociraju na velika travnata polja.

Uvek dobro raspoložena

Žene, koje spadaju u ove kategorije su večiti optimisti i maksimalno uživaju u životu. Spadaju u društvene osobe i teško podnose samoću. Imaju veoma veliki broj prijatelja sa, kojima često odlazi na razne žurke. U poslu ih karakteriše efikasnost, dobra organizaciona sposobnost i komunikativnost. Uvek su iskrene čime veoma brzo stiču poverenje okruženja. Njenu ličnost najviše izražavaju prijatni cvetni mirisi i sveži voćni mirisi. Mandarina, kokos, limun, mango u kombinaciji sa cvetnim mirisima predstavljaju idealan izbor za ovaj tip žene.

Usmerena ka ostvarivanju sopstvenih ciljeva

Ove žene karakteriše jaka samokontrola, racionalnost i snažna želja za postizanje postavljenih ciljeva. Veoma su marljive, poverljive, motivisane i iskrene osobe. Emocije snažno deluju na njih, ali kada treba da se odluče u vezi bitnih pitanja uvek se oslanjaju na razum. Njima najviše odgovaraju drvenasti mirisi poput mirisa kedra i sandalovine.

Intelektualka

Interesovanje ovih žena je prvobitno usmereno na duhovne stvari, dok emocije ostaju u pozadini. Privlači ih umetnost, a u svom slobodnom vremenu često čitaju. Veoma su empatične osobe, karakteriše ih izuzetna sposobnost procenjivanja ljudi u svojoj okolini i nikada ne osuđuju nikog. Iako često imaju veoma komplikovan ljubavni život, mnogi ih smatraju intresantnim drugovima i ljubavnim partnerima. Njima najviše odgovaraju kiselkasti začinski i egzotični voćni mirisi.

Mirisi predstavljaju jednu vrstu forme komunikacije sa kojim se može zavoditi, poboljšati raspoloženje i povećati samopouzdanje. Prilikom odabira parfema treba obratiti pažnju da ona ojačava ličnost osobe, stoga treba birati parfem, koji najviše odgovara ličnosti i funkcioniše kao lični pečat.

Izvorni link: http://parfemcentar.com/

Vaša reklama u ovom članku? Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija.

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 1, prosek: 5,00

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Ivana Stamenković

Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

sisanje

Kako da se ošišate sami: makaze, pribor i frizure

Nekim ljudima je odlazak u frizerski salon iskustvo u kojem uživaju. Za druge je to …

Ostavite odgovor