Kako je izgledao prvi Facebook

Kako je izgledao prvi FacebookFacebook je kao što mnogi to vrlo dobro znaju, osnovao Mark Zuckerberg, tad mladi i jako talentovani programer.

U 2004.godini pokreće projekt the facebook, više iz hobija nego iz želje za zaradom ili slično. Od tada pa do današnjeg dana je menjao izgled iz godine u godinu, a ako vas zanima kako je izgledao prvi Facebook, kao i kratak vremeplov, pogledajte ove slike:

Kako je izgledao prvi Facebook




Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovan Spasojević

Avatar photo
Obožavam da istražujem i dolazim do novih saznanja. Jako mi se dopada vaš sajt. Pokušaću i ja da doprinesem neki savetima.

SLIČNO

Kako gledati TV preko interneta

Nemate pristup televiziji? Nemate TV u sobi? Ili pak želite da gledate nešto drugo u …

Jedan komentar

  1. Svaki sajt vremenom menja svoj izgled tako je i Facebook uradio.Po snimku se prepoznaje tacno goje je godine sve to bilo,sve se vidi po dizajnu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *