Početna > Sport i aktivnosti > Rekreacija > Kako skinuti stomak

Kako skinuti stomak

Noćna mora i večno pitanje mnogih je kako skinuti stomak. Odgovor je mnogo jednostavniji nego što većina misli. Najbitnija je jaka, čelična volja, upornost i naravno malo znanja.
U ovom članku ćemo vam predstaviti nekoliko osnovnih stvari koje morate ispoštovati ako želite skinuti stomak i konačno smršati

Kako skinuti stomak

Kako skinuti stomak?

1) Zdrava ishrana i dijeta – Neizbalansirana visoko-kalorična ishrana jedan je od najčešćih uzroka gojaznosti i pojave masnih naslaga na stomaku. Unosite dovoljnu količinu vode radi hidratacije i pročišćavanja organizma. Hranite se zdravo i izbegavajte da jedete u kasnim večernjim satima.

2) Fizička aktivnost – Kada sredite vašu ishranu, odmah posle toga najbitnija stvar je da povećate svoju fizičku aktivnost koja će pospešiti sagorevanje suvišnih masnih naslaga i kalorija. Idite na trčanje, vozite bicikl, krenite na neki sport, idite sa društvom na tenis, na plivanje

3) Genetske predizpozicije – one u mnogome koje odredjuju šansu za razvitak stomačnog sala, ali na to već ne možete uticati, samo je bitno da znate da i to ima malo udela u svemu ovome.

4) Rešite se stresa – Povećani hormoni stresa povećavaju opasnost od stomačnog sala, zato izbegavajte da se nervirate uvek i svuda, pokušajte da se opustite, izbrojte do deset i ostanite smireni.

5) Ostavite cigarete – Pušenje aktivira iste hormone kao stres zato ako ste strastan ili povremeni pušač, krajnje je vreme da izbacite neke loše navike iz vašeg svakodnevnog života.

Oceni clanak

Oceni clanak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 30, prosek: 3,70

Loading...Loading...

Zabrana kopiranja clanka

Zabrana kopiranja clanka

Ceo sadrzaj ovog clanka je vlasnistvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugacije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i koriscenje materijala bez navodenja autora i linka ka izvoru, ili koriscenje u komercijalne svrhe smatra se krsenjem autorskih prava i podleze zakonskim sankcijama.

O autoru: