Početna > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Rak i Devica

Kako se slažu Rak i Devica

Kako se slažu Rak i DevicaU ovom članku pročitajte kako se slažu Rak i Devica.

Opis

  1. Kada se svetovi Raka i Device susretnu i dotaknu, to je najcešce ili vrlo dobra ili vrlo destruktivna veza.
  2. Rak je preveliki senzitivac i previše je osetljiv za pojmove Device o ljudima, tako da ce jedan Rak svaku pravu Devicu pre oterati od sebe nego što je uspe zavesti sa svojim posebno lepim ocima.
  3. Bez obzira na vanjski izgled, oba znaka vrlo su intelektualna i znaju svoje partnere zavesti svojim lepim ponašanjem, ili još cešce inteligencijom i znanjem koje poseduju, tako da bez obzira na sve vrlo cesto ce se ipak uspeti spojiti na svim razinama.
  4. Devici odgovara seksualnost Raka i njegova stalna potreba za nežnostima i dodirima, a Raku ce pak odgovarati Devicina pedantnost i cistoca, pogotovo u domu i krevetu. Ovo dvoje ljudi ce se vrlo dobro nadopunjavati, a cesto ce se Rak morati dobro potruditi da ispod spoljašnje hladne površine Djevice ugleda vatru koja u njoj tinja, no tada ce se to pretvoriti u trajnu i sigurnu vezu za njih oboje.
  5. Kada se jednom opusti i nauci uživati u seksu, Devica je preporodena i postaje najsigurniji ljubavnik na svetu. Dobra i trajna veza, ako izdrže dovoljno dugo da se oboje opuste i nauce uživati jedan u drugome.

Oceni clanak

Oceni clanak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 16, prosek: 5,00

Loading...Loading...

Zabrana kopiranja clanka

Zabrana kopiranja clanka

Ceo sadrzaj ovog clanka je vlasnistvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugacije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i koriscenje materijala bez navodenja autora i linka ka izvoru, ili koriscenje u komercijalne svrhe smatra se krsenjem autorskih prava i podleze zakonskim sankcijama.

O autoru:

Napiši komentar