Početna > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Rak i Škorpija

Kako se slažu Rak i Škorpija

Kako se slažu Rak i ŠkorpijaU ovom tekstu saznajte kako se slažu Rak i Škorpija.

Opis

  1. Ovo je jedna od najkompletnijih i najpoželjnijih veza u celom zodijaku, bez obzira na koju kombinaciju se odnosi. Rakova senzualnost bice naveliko potaknuta Škorpijinom strašcu i velikom potrebom za posedovanjem partnera.
  2. Raku ce se odmah, na prvi pogled, dopasti Škorpionove oci i vatra koja bukti u njima, kao i sam pristup prema potencijalnim partnerima, pa ce se svaki imalo slabiji Rak u tren oka naci u zagrljaju Škorpije, pogotovo ako je vec duže vreme sam ili ako žudi za ljubavlju.
  3. Ako doista treba zaštitu od svega, Rak bi trebao potražiti partnera Škorpiju, koji nece imati potrebe biti ljubomoran na svog Raka jer je ovaj 100% veran, prvenstveno zbog divljenja prema Škorpijinoj snazi.
  4. Oboje su vrlo intuitivni i jedan prema drugome nece imati potrebe da lažu ili da se štite, jer ce u ovoj kombinaciji, ovo dvoje ljudi zasjati u svom najboljem sjaju i dati jedan drugome samo najbolje od sebe.
  5. Ovo je veza koja ima i dubinu i intimnost, ali i kontinuitet, pa ce biti sve bolja i bolja kako ce oni stariti zajedno.

Oceni clanak

Oceni clanak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 43, prosek: 4,88

Loading...Loading...

Zabrana kopiranja clanka

Zabrana kopiranja clanka

Ceo sadrzaj ovog clanka je vlasnistvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugacije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i koriscenje materijala bez navodenja autora i linka ka izvoru, ili koriscenje u komercijalne svrhe smatra se krsenjem autorskih prava i podleze zakonskim sankcijama.

O autoru:

Add Comment RegisterNapiši komentar