Kako napraviti puškice

Sigurno ti se puno puta desilo da uoči kontrolne vežbe zaboraviš da naučiš ono što si imao, došli su ti tetka iz drugog grada, baka se razbolela, komšiju strefio šlog… Ukratko rečeno mrzelo te je da uzmeš knjigu i naučiš ono što je trebalo. Od ocene ti zavisi mnogo toga… Samo prati korake, pokušaću da ti pomognem.

Uputstvo

  1. Ako se odlučis za prepisivanje moraš biti jako pažljiv da te profesor ne uhvati, jer ćeš u tom slučaju napraviti sebi verovatno veliki problem.
  2. Na prvom mestu je važna opreznost. Drugo nemoj nikada da žuriš da prepišeš. Čak iako ti ostanu zadnjih pet minuta, moći ćeš da prepišeš više nego za celih 45 minuta, jer se tad profesor baš usresredi na djake.
  3. Napisaću sad nekoliko primera za prepisivanje koje sam ja koristiila:
  4. Pisala bih na klupi običnom olovkom, a zatim papirom prekrila taj deo dok ne bih uhvatila povoljan momenat da papir malo pomerim i prepišem ono što mi treba.
  5. Kući bih na listu gde ću raditi sutrašnji kontrolni olovkom napisala na zadnjoj strani sve odgovore, a pet minuta pre kraja bih sve to obrisala gumicom.
  6. Slikala bih telefonom lekcije u knjizi, a zatim za vreme kontrolnog ostavila telefon u pernicu. Kada god bih uhvatila priliku gledala bih u telefon, jer bi to izgledalo kao da tražim gumicu ili olovku iz pernice.
  7. Napisala bih nekoliko puta na ruci formulu iz predmeta, kao što su fizika ili hemija. A ako bih sedela blizu zida, onda bih tanko i obično olovkom ispisala puškice na zidu ili na stolici između nogu.
  8. Nekoliko puta puta mi se dešavalo da na suknju zalepim ceo papir sa gradivom, jer sam koristila priliku u kojoj bi me profesor teško pitao da raširim noge i time prikažem unutrašnjost suknje :)
  9. Jedan od predloga je i da puškice ispišeš na naslonu stolice druga ili drugarice koji sedi ispred tebe.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Od stvari će vam trebati: , , ,

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Lea Prodanovic

Avatar photo

SLIČNO

Engleski jezik

Kako brzo naučiti strani jezik

Komunikacija je postala osnovni ključ da se postigne bilo šta u životu. Stoga je znanje …

7 komentari

  1. Najbolje su studentske puskice!!! Možda ciu jednom napisati clanak o tome!!! HVALA ZA TEHNIKU :)

  2. Avatar photo

    Najbolje su puškice ispisane na stolu,za kojim sedite.Ionako su uvek iškrabani,pa se može napisati dosta formula i teksta,a da se ne primeti.Tako nema potrebe za lepljenjem i ispisivanjem delova tela ;-)Meni je ovo polazilo za rukom u srednjoj školi,gde su kriterijumi po pitanju prepisivanja bili baš strogi.Vredi pokušati!

  3. Ja imam vrlo malo iskustva sa puskicama, ali, kod mene su se najbolje pokazale puskice koje su odstampane u fontu 5-6. Tako sam par puta uspeo da napisem pismeni iz srpskog, iako sam sedeo u drugoj klupi do katedre. Ovo kazem za one koji idu u osnovnu skolu (posto neznam kako to izgleda u srednjoj, na fax-u itd.).

  4. Dobra je i puškica sa patent olovkom :)

  5. Avatar photo

    blago vama… mi pismene radimo u posebnoj sali, tako da ti jako tesko neko moze sapnuti i tesko je prepisati jer nismo svi zbijeni

  6. NAJBOLJA tehnika koja meni uvek upali je da na mali papir napises najosnovnije stvari.. Na casu ga stavis izmedju nogu ili ispod papira i dok nastavnik ne gleda na brzinu pogledas sta ti je potrebnom.. MENI UVEK UPALI..Takodje mozes i na ruku da ispises i obuces majicu sa dugackim rukavima da bi pokrio to sto si napisao da nastavnik nebi video :))

  7. Najbolja tehnika je pisanje puskica na cipelama :D Drugar iz srednje je tako redovno pisao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *