Kako do savršene kose sa reklame

Kako do savrsene koseOduvek mi žene maštamo o zavodnim, dugim, zdravim, na izgled savršenim kosama sa ekrana a ne preduzimamo ama baš ništa povodom toga. Peremo je svakojakim šamponima, uništavamo farbama, presama i fenovima, ponekad je i očešljamo. Kupujemo skupe preparate a nismo ni svesni da zapravo naš život utiče kako na rast tako i na kvalitet kose. Dakle stresa bez. Takođe ne bacajte svoje mukotrpno stečene plate na preparate koje vidite na reklamama jer je vrlo moguće da ćete ih pronaći u svojoj kuhinji.

Kako do savršene kose

  1. Za brži rast
    Ukoliko nestrpljivo čekate da vam kosa poraste. Meseci prolaze a vi ne vidite nikakve rezultate zašto ne biste napravili sami šampon „vitaminsku bombu“. Sve što vam je potrebno je litarski šampon od koprive, ricinusovo ulje 2-3 kašike, pantenol rastvor i par komada vitamina B(ampule). Umesto ampula možete kupiti bevipleks tablete u apoteci i piti ih svaki dan. Iz ovoga možete zaključiti da je vitamin B jako koristan za vašu kosu.
  2. Protiv opadanja
    S promenom vremena mnogim devojkama počinje kosa da opada malo ili u abnormalnim količinama. Rešenje za vaš problem je verovali ili ne pivski kvasac u vrenju. Uzimati 3 puta dnevno po jednu kašiku ili kupiti kapsule istog. Osim što će vam pomoći oko kose delotvoran je na koži i na nokte.
  3. Za suvu kosu
    Ako se patite sa suvom kosom, na izgled mrtvom, možete napraviti masku od maslinovog ulja i žumanceta kažu postane ultra svilena. Kad smo kod ulja za plavuše je čičkovo, za tamnokose orahovo. Nanesite na kosu i prespavajte sa tim. I bar jednom mesečno, ispiranje razblaženim jabukovim sirćetom, jer ono otklanja kamenac i nataložene preparate za negu,jača koren i daje sjaj.
  4. Za masnu kosu
    Izmiksirajte pola banane sa jednom kašikom soka od limuna i kašikom mleka. Masu nanesite na kosu, nakon 20.minuta, isperite i stavite šampon koji inače koristite.
  5. Regenerator od meda
    Izmešajte pola šoljice meda, četvrtinu šoljice maslinovog ulja,sipajte u plastičnu flašicu starog šampona i izmućkajte. Nanesite mešavinu na kosu (pažljivo i na svaki pramen) i ostavite najmanje 30 minuta.Isprati šamponom.
  6. Za ispucale krajeve
    Pomešati pola caše kokosovog mleka sa pola caše tople vode. Ovu smesu utrljati u krajeve, ostaviti da odstoji 10 minuta i isprati vodom.
  7. Za kosu koja je izgubila sjaj
    Sipati jednu kašiku sušenog peršuna u činiju i preliti šoljom prokuvane vode. Nakon 15 minuta ocediti vodu i ostaviti da se ohladi. Ovaj tonik utrljati u suvu kosu, staviti da odstoji 10 minuta, a zatim isprati toplom vodom.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *