Kako očistiti sneg sa kola

Kada pada sneg, a nemate garažu, usavršavanje najbolje tehnike za čišćenje snega sa vaših kola uštedeće vam energiju i nervozu zbog smrzavanja napolju.
Kako ocistiti sneg sa kola

Kako očistiti sneg sa kola

  1. Obucite se u skladu sa vremenom, dakle u zimsku odeću, stavite tople rukavice koje ne propuštaju vodu, i obujte zimske čizme sa debelim đonom.
  2. Stanite sa jedne strane automobila. Koristeći dugačak strugač za sneg gurnite sneg sa krova kola koliko možete daleko na drugu stranu krova. Kada krov bude uglavnom očišćen, nastavite sa sklanjajem snega sa retrovizora, gepeka, haube i šoferšajbni.
  3. Idite do druge strane kola i koristeći strugač za sneg gurnite nakupljeni sneg sa kola na zemlju.
  4. Koristite četku za sneg da sklonite sneg koji nije spao sa šoferšajbne, haube ili farova. Uzmite viljušku za skidanje snega da biste očistili led sa šoferšajbne.
  5. Koristite lopatu da očistite sneg sa guma i okolo njih da biste mogli da se isparkirate ako su vam kola zatrpana snegom.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Goran Krstović

Avatar photo
Za mene kažu da sam samouk. Obožavam kućne majstorije i sve što je potrebno napraviti po principu Uradi sam, pa mi se zato ovaj sajt jako dopada.

SLIČNO

registraciona nalepnica

Kako skinuti registracionu nalepnicu

Od 1. januara 2011. godine, obavezno je da se na šoferšajbni automobila (donji desni ugao) …

2 komentari

  1. Avatar photo

    Retko glup tekst..

  2. Avatar photo

    Da,sve je jasno,skine se sneg sa kola i očisti okolina.Medjutim,grebanje zaleđene šoferke je pravi izazov.Ali to je posebna tema…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *