Kako se otarasiti mitisera

Te male crne napasti, koje se gomilaju na našim lepim nosevima pokušavamo svim mogućim preparatima, skupim, manje skupim da uništimo i na kraju one su opet tu. Kozmetičari kopaju po nama, mi urličemo od bolova, izađemo sa ranama na licu i platimo to takozvano mučenje. Zašto ne bismo probali sami da ih se otarasimo. Nije lako, jedan dan, dva, nedelja, mesec dana, uporno i one nestaju.
Kako se otarasiti mitisera

Kako se otarasiti mitisera

  1. Za početak možemo da probamo isparavanjem lica. Skuvamo čaj od kamilice ili žalfije, nagnemo glavu iznad lonca, prebacimo peškir preko glave i tako blejimo neko vreme. Pore nam se otvore tako da će čeprkanje po nosu biti znatno manje bolno. Cedite ih maramicom ili vaticom, jer su ruke prljave i mogu izazvati infekciju. Ostaćemo crvenog nosa ali mitisera će biti manje. Nakon toga namažite kremu koju inače koristite.
  2. Možete napraviti masku od goveđeg ili svinjskog želatina i mleka. Dakle, jedna kafena kašika želatina i jedna kašika mleka. Ugrejati na šporetu nekoliko sekundi i tako vrelu masu naneti na predeo gde se mitiseri nalaze. Ostaviti da se skroz ohladi a onda se bukvalno oljušti, posle toga umijte se mlakom pa hladnom vodom ili nanesite masku koju već korististite. taj topli namaz rastopi mitiser a kad se ohladi i oljušti povuče masnoću iz pora.
  3. Takođe možete napraviti masku od belog kukuruznog brašna i hidrogena 3%.
    Jedna kašika brašna plus kašika hodrogena, utrlja se vrhovima prstiju prvo nos a nakon toga se razmaže po celom licu. Desetak minuta neka stoji na licu pa isperite mlakom vodom.
  4. Uzmite uobičajenu meru kvasca za kolače, smrvite ga i pomešajte sa mlakim mlekom. Tu masu ujednačeno nanesite na lice. Čim je nanos otvrdnuo, kružnim pokretima ga, vrhovima prstiju, skinite sa lica. Onda kožu operite vrućom vodom a potom hladnom.
    Maska čisti i osvežava kožu.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *