Kako napraviti špagu

Želeli bi ste da napravite špagu, ali ne znate kako da to uradite. Zabole vas noge pa odustanete. Mi ćemo vam pomoći kako da posle nekoliko dana ili nedelja naučite da izvedete špagu.
Kako napraviti spagu

Kako napraviti špagu

  1. Prvo se zagrejte tako što ćete trčati u mestu pet minuta.
  2. Sagnite se u struku i pokušajte da bez savijanja kolena dodirnete nožne prste. Neka vam leđa budu prava i pokušajte da grudi približite nogama što je više moguće. Ostanite u tom položaju pola minuta.
  3. Sada kleknite i stavite ruku na zemlju, radi oslonca. Pružite jednu nogu iza sebe pa se opustite. Pustite da vam telo potone ka zemlji. Zadržite se u tom položaju jedan minut, pa promenite noge.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Anja Filipović

Avatar photo
Muzika je moj život.Umetnički sam tip.

5 komentari

  1. Avatar photo

    Anja cestitam na prvim osvojenim poenima :))Odlicno napisano :)

  2. Avatar photo

    mislila sam da mi za spagu trebaju meseci vezbe.. odoh da probam! :)

  3. Moguce je nauciti izvesti spagu za nekoliko dana ili nedelja, ali sve zavisi od stepena istegnutosti,tako da pocetnici ne bi trebal preteriati i pokusavati da urade spagu nakon svake vezbe istezanja. Vezbe su u redu, ali je potrebno nesto duze zagrevanje kako ne bi doslo do istegnuca misica ili tetiva.

  4. Koliko cesto trebam da vjezbam ove vjezbe i morali me boliti dok radim vezbe i pokusavam spagu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *