Kako se slažu devica i škorpija

U teoriji bi trebalo da su zemljani i vodeni znaci kompatibilni, ali videćemo kako to izgleda zapravo u praksi.

Lični horoskop za 2017. godinu –>> Kliknite ovde za personalizovan horoskop urađen po Vašoj natalnoj karti!
Kako se slazu devica i skorpija

Kako se slažu devica i škorpija

Škorpija je vrlo emotivna i intuitivna. Fiksna Škorpija ima stalnu potrebu za stvaralaštvom, tiha je i voli samoću, jer tada donosi svoje najbolje odluke. Devica je izuzetno mentalni tip koji voli stalnu komunikaciju. Device spadaju u one znake koji pomažu drugima da se razvijaju i napreduju, ali koji samo u društvu imaju prilike da i sami napreduju. Dakle, što se intelektualnog savezništva ova dva znaka tiče, bez obzira na Škorpijino osamostaljivanje, ova kombinacija bi mogla da ima mnogo uspeha u stvaralačkom radu. Kao poslovni partneri, saigrači u timu, duet u bendu, tim u laboratoriji – oni zvuče kao dobra kombinacija.

Međutim, ozbiljna i oprezna Škorpija ne voli česte promene i novitete, što ne možemo reći za nestalnu i nervoznu Devicu. Ako ova dva znaka u međusobnoj komunikaciji uspeju da usavrše donošenje kompromisa, budućnost će im biti vrlo svetla i verovatno prosperitetna. Poslovnost i organizovanost Device ovde može da bude samo od pomoći. Devica je jedan od najvećih perfekcionista među znakovima, što će opreznoj Škorpiji mnogo toga olakšati.

Međutim, Devica ume da bude vrlo kritična, retko je osetljiva na osećanja drugih oko sebe, smatra da je njen stav jedini ispravan i neće se smiriti dok sve ne ubedi u ono u šta ona veruje. Škorpija je slična, jer jednom kada donese svoj stav, teško će ga promeniti. Osim toga, Škorpija je vrlo emotivna i pitanje je kako će podneti stalni kriticizam Device. Ako ova dva znaka u stvarnosti uspeju da prebrode te nesuglasice, biće jedan sjajan i vrlo moćan tim.

Što se emotivnog i seksualnog odnosa tiče, zavisi koji je znak muški, a koji ženski. Žena Devica i muškarac Škorpija će imati sjajan seksualni život i vrlo lako i dugo će razbuđivati erotske apetite jedno drugome. Muškarac Škorpija je verovatno jedina osoba koja bi mogla da zadovolji ponekad devijantne seksualne zahteve divlje Device. Obrnuta kombinacija odnosno, muškarac Devica i žena Škorpija možda neće moći da ostvare tako sjajan kontakt. Žena Škorpija je pohlepna i pohotna, ali voli da bude ulovljena, što se može reći i za muškarca Devicu. Ako ipak uspeju da se ulove i da pritom razviju zdravu komunikaciju o sopstvenim željama i potrebama, ova kombinacija takođe obećava.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *