Kako odabrati pravi poklon za dečka

Mesečnice, godišnjice, rođendani, dan zaljubljenih, nove godine itd. Suviše česti povodi a suviše retke ideje. Večiti problem mnogih devojaka, ako ne i svih. Pa, devojke, koliko god mi bile romantičnije i kreativnije, naše zamisli ih retko kada iskreno obraduju. Zato pravi poklon treba shvatiti u bukvalnom smislu, a to bi značilo “ Kupi ono što mi zaista treba”. I tako dolazimo do narednih zaključaka:poklon za decka

Kako odabrati pravi poklon za dečka

  1. Igrica/film – Ukoliko je tvoj dečko zaluđen video igricama i odgledao je “milion“ filmova, pronađi million i prvi i pokloni mu.
  2. Kutija belih čarapa – Ovo je definitivno nešto što svakom momku uvek treba, nepogrešiv poklon, korisno i kreativno.
  3. Slatkiši- Ko ih ne voli? Pogotovo kad ima pri rukama gomilu svojih omiljenih čokoladica. Možeš i naručiti čokoladice u nekom konkretnom obliku, sa nekim posebnim natpisom (jeste skuplje, ali možda tvoj dečko zaslužuje nešto unikatno i slatko).
  4. Gajba piva – Momci obožavaju pivo, pogotovo kad je “besplatno”.
  5. Sportska oprema –Strunjača za vežbanje, tegovi.. Ili mu jednostavno uplati članarinu za teretanu.
  6. Parfem – Poklon koji ne može da omane, pogotovo ako mu poznaješ ukus.
  7. Kaiš, novčanik, torba( sportska ili za grad poput pederuša) – Nešto što je poželjno imati kvalitetno.
  8. Kupaći/Donji veš – Skrati mu muke pred ove tople dane, preduhitri ga u kupovini novog šorca za kupanje.
  9. Električni brijač/Mašinica za šišanje – Elektični brijač je posebno dobar izbor ukoliko on ima osetljivu kožu lica, pa mu često brijanje šteti koži, mada je pogodan i za eksperimentisanje sa oblikom brade/omogućava samostalno šišanje ( ukoliko je odlazak frizeru mukotrpan posao ili želi da uštedi).
  10. Odeća – Ovog oblika stvari nikad dosta. Nikome. Farmerice, košulje, majice, bermude, duksevi, trenerice, jakne,…itd. Sve mu treba, a šta najviše..zavisi od godišnjeg doba.
  11. Lampica za knjige – Nekim osobama je učenje noću prihvatljivije od dnevnog učenja, a pogotovo su lenji kada završe sa čitanjem i treba da se ugasi svetlo. Tada po sobi lete daljinski, jastuci i ostali predmeti ne bi li se isključilo svetlo (naravno, ukoliko se nalaze daleko od prekidača). Sa ovakvim poklonom sprečićete mu nepotrebno „nerviranje“.
  12. Hrana – Obraduj ga preko stomaka. Spremi mu ukusnu večeru.
  13. Striptiz – Pa, treba hrabrosti i nešto malo umeća, ali ovakav poklon će ga oduševiti zagarantovano.
  14. Žurka – Pozovi njegove drugove/ drugarice i napravite mu žurku iznenađenja.
  15. Karte za utakmicu/vaučer za masažu.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dragana Đajić

Avatar photo
If you want it, U can catch it.:)

SLIČNO

Kako odabrati poklon za 8.mart

Pre nego šta vam damo neke savete i ideje za poklon za 8 mart, prisetimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *