Početna > Internet > Na Webu > Kako obrisati profil na Facebook-u

Kako obrisati profil na Facebook-u

Kako obrisati profil na Facebook-uDosta vam je Facebook-a i želite saznati kako obrisati svoj profil na Facebooku-u? Na pravom ste mestu, u ovom članku ćemo vam korak po korak objasniti kako da to uradite.
Verujte nam nije uopšte teško, ni komplikovano, sve što treba jeste da pratite naša uputstva u textu i slici i sve će biti lako.

1.korak: U gonjem desnom uglu kliknite na „Nalog“ a zatim u padajućem meniju izaberite drugu opciju „Podešavanje naloga“.

2.korak: Kada to uradite pojaviće vam se ovo:

Kako obrisati profil na Facebook-u

Na kraju liste nađite „Deaktiviranje naloga“ i kliknite na „Deaktiviraj“.

3.korak: Kada ste to odradili pitaće vas da li ste sigurni da želite deaktivirati vaš profil i izaćiće vam sledeće:

Kako izbrisati profil na Facebook-u

Izaberite bilo koju opciju, zatim kliknite na „Potvrdi“.
Pitaće vas da unesete vašu šifru, kada to uradite izbaciće vam da ukucate slova sa male slike za proveru i kada je unesete kliknete na „Pošalji“ i vaš Facebook nalog je deaktiviran.

Ako ne mislite više koristiti Facebook i želite da Vaš korisnički račun bude trajno izbrisan, imajte na umu da nećete moći više reaktivirati korisnički račun ni koristiti sadržaje koje ste bili dodali. Ako želite da se Vaš korisnički račun u potpunosti izbriše, kontaktirajte Facebook koristeći ovu formu i potvrdite svoj zahtev.
Ukoliko želite da se vaš facebook račun izbriše nepovratno, idite na ovaj link: Brisanje Facebook korisničkog računa

Oceni clanak

Oceni clanak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 38, prosek: 3,97

Loading...Loading...

Zabrana kopiranja clanka

Zabrana kopiranja clanka

Ceo sadrzaj ovog clanka je vlasnistvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugacije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i koriscenje materijala bez navodenja autora i linka ka izvoru, ili koriscenje u komercijalne svrhe smatra se krsenjem autorskih prava i podleze zakonskim sankcijama.

O autoru:

1 komentar

  1. Dušan Miletić

    Da smo svi pametni pa da obrišemo, ali FB je odavno postao način života, bukvalno sve aktivnosti idu preko njega, što posao, zabava, druženje.. Nezdravo je, ali je to žrtva tehnološke revolucije kojoj smo se, hteli to ili ne, svi priklonili.

Add Comment RegisterNapiši komentar