Kako da dodjem do prodavca?

Home Forumi Pitanja i odgovori Kako da dodjem do prodavca?

Ova tema sadrži 3 odgovora, ima 4 glasa i poslednji put je ažurirana od strane  Milica Maksimovic 4 godine, 2 meseci ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #12696
  Kakopedija
  Kakopedija
  Главни мајстор

  Skorasnje pitanje od posetioca:

  Kupio sam telefon od prodavca za 180e. Nasli se i ja sam uzeo telefon. On je rekao da mora da se odkodira. Odneo sam telefon na servis i oni su mi rekli da ne moze da se odkodira jer je kineski. Sad mi se taj decko ne javlja na mobilni i ja ne znam kako da ga dobijem. Mozete li mi pomoci?

  #12724

  Пријави преко оператера број, можда га полиција тако лоцира.

  #12733

  Ukoliko ste kupili telefon preko nekog sajta za prodaju, kontaktirajte ih, objasnite da ste prevareni i trazite IP adresu od korisnika koji Vas je prevario. Sajt ce Vam dati da popunite obrazac, nakon toga obratite se centru za sajber kriminal u Beogradu http://www.beograd.vtk.jt.rs/lt/default.htm
  Ako telefon niste kupili preko sajta, kontaktirajte policiju.
  Za ubuduce, kad kupujete telefon, u njega ukucajte *#06# i pokazace Vam se IMEI od telefona. Na sajtu http://www.imei.info/ ukucajte IMEI i tako cete proveriti da li je telefon original i ko je proizvodjac.
  Srecno.

  #12788

  Ispostavilo se da je telefon za americko trziste i ne moze da se odkodira. Imam njegov broj, adresu sve, javio mi se rekao da je u Becu i da dolazi u sredu u Srbiju.

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.