kako otvoriti žiro račun

Home Forumi Pitanja i odgovori kako otvoriti žiro račun

Ova tema sadrži 7 odgovora, ima 5 glasova i poslednji put je ažurirana od strane Zorica Mladenović Zorica Mladenović 4 godine, 1 mesec ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 8 (od 8 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #14553
  anya
  anya
  Član

  zanima me ovo,isključivo radi primanja novca koji zaradim na ovom sajtu.do sad sam primala novac preko postneta ali od sledećeg meseca neću moći više.objasnite mi kako se to radi,koja dokumenta su mi potrebna i da li se plaća?

  #14561

  Ne plaća se, mislim da ti treba samo lk. I raspitaj se koliko uzimaju za održavanje računa mislim da je VB najpovoljnija.

  #14566

  Koliko se ja sećam, u Banci Intesa sam prilikom otvaranja platila nekih 100 dinara, sad je možda i više, a kad sam gasila račun nista me nije kostalo.
  Javi šta si uradila, možda će i meni trebati informacija jer sad imam neku štednu knjižicu iz Poštanske štedionice dok sam još bila pripravnik, ne znam da li ću na njoj moći da primam uplate

  #14569

  10ak minuta traje procedura, samo ti LK treba. Ostaviš br mobilnog gde ti stiže SMS kad budu uplate, a mesečno održavanje je 100 din (u Intesi). U startu dobiješ plastificiranu karticu gde možeš samo preko šaltera da podižeš novac, a za nekih 10ak dana ti na kućnu adresu stigne Maestro kartica za bankomate.

  #14695

  A je l’ mogu maloletni to da otvaraju bez ikakvu pomoć roditelja?

  #14701

  Raspitaj se u Intesi, oni su po meni najfleksibilniji. ja sam tamo detetu otvorila decju stednju, ali racun glasi na moje ime

  #14705

  Требало би да могу и малолетници.

  #14743

  Требало би да могу и малолетници.

  Sigurno da ima i ta opcija, pa kako bi deca inače primala stipendije i ovi po omladinskim zadrugama što rade.. ali mislim da će da traže prisustvo jednog od roditelja, i ako nemas ličnu kartu, onda spremi izvod iz matične knjige rodjenih

Gledanje 1 članaka - 1 do 8 (od 8 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.