Kako prepoznati kad neko laze?

Home Forumi Pitanja i odgovori Kako prepoznati kad neko laze?

Ova tema sadrži 6 odgovora, ima 6 glasova i poslednji put je ažurirana od strane Milos Manasijev Milos Manasijev 4 godine, 1 mesec ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 7 (od 7 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #14099

  Pa, kako? Sigurno je isto neko od vas oduvek zeleo to da zna. :)

  #14102

  Psiholozi će sigurno reći da lažova odaje govor tela (izbegava da te gleda u oči, češka se, vrpolji…) ali lažovi su usavršili tehniku, pa dok lažu mirno te gledaju u oči, tako da nema vajde od praćenja tih znakova. Jednostavno ga pustite da laže i sam će se upetljati u svoje laži i otkriće se

  #14131
  #14143

  Pa da, lazov se vec dosta ispraksirao, i sad to profesionalno ume da radi :)
  Hvala…

  #14149
  anya
  anya
  Član

  moj prvi članak :) https://www.kakopedija.com/5110/kako-znati-da-vas-decko-laze/ nije bitno dal je dečko ili bilo ko drugi u pitanju.

  #14155
  Natasa
  Natasa
  Član

  Na sreću, ogromna većina laži na koje nasednemo u svakodnevnom životu prilično su bezazlene; poverujemo u neiskreni kompliment, “padnemo” na lažni osmeh ili izraz empatije. Ulog je, međutim, znatno veći kada govorimo o ljudima čija se profesija barem delimično sastoji u blagovremenom prepoznavanju laži. Istina je da ni njihove performanse nisu mnogo bolje od naših, laičkih. Ništa čudno, imajući u vidu da se oslanjaju na iste varljive pokazatelje na koje i mi.

  #14224

  Ako ćemo po govoru tela, onaj ko laže skreće pogled u stranu, odnosno izbegava kontakt očima, a kada izmišlja gleda nagore. Nesiguran je nervozan, može se desiti da dodiruje nos, uvo itd., što je znak nesigunosti. Mada, kao što su neki već rekli, neki su se toliko ispraksovali, da ne možeš da ih provališ da li govore isinu ili lažu. :D

Gledanje 1 članaka - 1 do 7 (od 7 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.