Mesečne isplate autorima i članovima

Home Forumi Generalna diskusija Mesečne isplate autorima i članovima

Ova tema sadrži 10 odgovora, ima 5 glasova i poslednji put je ažurirana od strane ilijana75 ilijana75 3 godine, 11 meseci ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 11 (od 11 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #12584
  Kakopedija
  Kakopedija
  Главни мајстор

  Ovom prilikom bismo hteli da se zahvalimo autorima što su u prethodnom periodu imali strpljenja za nekad zakasnele isplate. Ovog meseca ćemo i na planu isplata da se modernizujemo tako što ćemo otvoriti račun u banci preko kojeg ćemo imati mogućnost da članove isplaćujemo elektronskim putem. Ovo će znatno ubrzati proces isplate na početku meseca.

  Iz tog razloga vas molimo da ukoliko ste do sada primali uplate preko PostNeta razmislite o prelasku na isplatu preko tekućeg računa jer ćete tako biti u mogućnosti da brže primite isplatu.

  I još jedna stvar. Dešavalo nam se da nekog člana slučajno izostavimo za isplatu. Zato vas molimo, ukoliko se nešto slično i vama desi, da nam pišete na email. Uvešćemo u praksu da putem foruma obavestimo na početku meseca sve autore koju su ostvarili minimum za isplatu. Zato pratite forum i ukoliko se slučajno ne nađete na listi ostavite komentar ili nas kontaktirajte.

  #14651

  A i dalje možemo da dobijamo uplate preko postneta?

  #14676

  Ja sam u Poštanskoj Štedionici pre par godina otvorila štednu knjižicu na koju sam primala uplate preko NSZ, dok sam odrađivala pripravnički staž. Sad tu knjižicu koristim da bih realizovala uplate za povraćaj pdv-a za bebi opremu. Međutim, na njihovom sajtu pročitala sam da uplate na štednu knjižicu se mogu izvršiti isključivo na šalterima Banke Poštanska štedionica, što će značiti više šetnje za vas :)
  Da li bi redakcija bila voljna da mi honorare uplaćuje na ovu štednu knjižicu ili da otvorim račun u nekoj drugoj banci?

  #14681
  Kakopedija
  Kakopedija
  Главни мајстор

  Nažalost, ne bismo mogli na taj način da Vam uplaćujemo. Zašto ne otvorite tekući račun isto u Poštanskoj štedionici? Otiđite u svoju filijalu i raspitajte se o mogućnostima otvaranja računa. Ukoliko Vam odgovaraju uslovi otvorite tamo. Mislim da će Vam tako biti lakše…

  #14686

  Hvala

  #14689

  Da li možemo da primamo uplate preko postneta?

  #14710

  Mnogo je bolji i brži način na račun. Svima bi trebalo više da odgovara, pa i ko nema, ništa mu nije na odmet da otvori račun, uvek će da treba za nešto sigurno i van Kakopedije.

  #14714
  Kakopedija
  Kakopedija
  Главни мајстор

  Da li možemo da primamo uplate preko postneta?

  Od narednog meseca, uplate putem PostNet-a više neće biti dostupne.

  #15189

  Kad ce lista za isplatu za februar mesec?

  #15190
  Kakopedija
  Kakopedija
  Главни мајстор

  Uskoro..

  #18159
  ilijana75
  ilijana75
  Član

  a kad će lista isplata za 1.aprililili.šala,ovog meseca i ne zaslužujem isplatu,više sam bila na forumu.pozz.ali ako ima, ipak isplatite.pozz

Gledanje 1 članaka - 1 do 11 (od 11 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.