Kako da izaberete poklon za dan zaljubljenih

Najbitnija stvar u jednoj vezi je posvećenost i pažnja koju pružate jedan drugom. Pored toga je značajno vreme koje provodite zajedno. Pokušajte da zajedničke trenutke iskoristite maksimalno. Ako ste u nedoumici kakav poklon da kupite za dan zaljubljenih voljenoj osobi, evo nekoliko saveta. Ovim poklonima svi se raduju!

poklon za dan zaljubljenih

Kako da izaberete poklon za dan zaljubljenih

  1. Putovanje – Pripremite iznenađenje za vikend ili se dogovorite i zajednički isplanirajte odmor. Planina ili samo jedan vikend u spa ili wellnes centru je najbolji program za oboje. Celo vreme ćete moći da se opustite i da uživate u predivnim relaksacionim stvarima.
  2. Pozorište ili bioskop – Oduvek su bili privlačni zaljubljenima i predstavljaju pravo mesto za izlaske ljudima koji vole kulturne sadržaje. Pre predstave ili filma možete se prošetati i pojesti nešto. Ako vaša ljubav ima veliku želju za ovakvim programom, iznenadite je/ga za dan zaljubljenih! Predivan poklon i zabava na drugačiji način.
  3. Nakit ili sat – Žene više vole nakit, dok muškarcima možete pokloniti sat. Ako je vaša devojka/supruga prava dama i voli sjaj, glamur, kupite joj nakit. Nikad nećete promašiti ako poklonite zlato ili srebro u obliku lančića, narukvice ili minđuša. Simbol srca je idealan za ovu predivnu priliku.
  4. Parfem – je najaktuelniji predmet koji koristimo. Izražava identitet osobe koja ga koristi. Jedinstveni mirisi na jednoj osobi se mogu godinama pamtiti. Ako poznajete ukus osobe kome poklanjate parfem, sigurno ćete ga oboriti sa nogu. Međutim, oprezno birajte! Bilo bi dobro nekako saznati marku mirisa koji koristi ili barem njegov sastojak.
  5. Cveće i masaža – Svojoj voljenoj osobi čovek uvek želi da pokloni nešto lepo i romantično. Ove sitnice su od velikog značaja. Devojke uglavnom žele da dobijaju cveće, ali, ako ste pravi muškarac, uz cveće možete priložiti i još nešto. Kuponi za masažu su idealni za jednu damu koja voli kozmetičke preparate i kremice. U toku ovog tretmana se koža obnavlja, a osoba se opušta. Mislim da se niko ne bi bunio protiv ovakvog iznenađenja.
  6. Knjiga – je najstariji j najpopularniji poklon koji se može kupiti za bilo koga i za bilo koju priliku. Ima veliki značaj i mnogo govori o osobi kome se poklanja. Nju treba birati prema specifičnom ukusu i krugu interesovanja osobe.
  7. Originalni poklon sa slikom – Štampani stvari i printovi na šoljama, jastuku ili na majicama su interesantni. Uz malo mašte možete još više da osvojite srca svoje drage osobe ili da iznenadite druga ili drugaricu ako mu poklonite nešto što ga stalno podseća na zajedničke trenutke. U štamparijama se lako snalazi svako, jer tamo rade stručna lica koja će pomoći u izboru boja, dezena i detalja, a i cena ovih usluga je pristupačna.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako provesti Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je vreme koje trebate provesti sa ljudima koji vas okružuju i prema kojima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *