Kako piti glutamin

Supltement GlutaminGlutamin je jedna od jedanaest amino kiselina u vašem telu i može se dopuniti L-glutaminskim kapsulama u prahu, koje će vam pomoći da izgradite mišiće za relativno kratak period. To je zato što glutamin pomaže da se izgradi tkivo i ako imate višak glutamina u svom telu, to će podstaći rast mišićnog tkiva.Kao i sa svim proizvodima ove vrste bitno je da svesno pronađete najsigurniji način da izgradite mišiće pomoću glutamina, a ne da ugrozite svoje zdravlje zarad otečenih mišića.

1) Uzimajte L-glutaminske proizvode u obliku praha ili kapsula. Kapsule se mogu lako progutati, a prah se može izmešati sa pićem ili fitnes šejkom. Postarajte se da pažljivo pročitate mogućnosti i upozorenja svakog proizvoda pre nego što se odlučite šta je najbolje za vas.

2) Podesite doziranje prema uputstvu datom na proizvodu i savetu vašeg lekara i fitnes instruktora.Različite doze su za različite upotrebe. Tony Schwartz iz „Atletskih mišića“ vam savetuje da uzimate najmanje 20 g sa vašim šejkom posle vežbanja i čak 40 g u zavisnosti od vaših ličnih potreba.

3) Uzimajte dosta proteina i glutamina tokom vaše dijete. Hrana kao što je stejk ili kao što su proteinski šejkovi će vam pomoći da povećate protein u svom telu. Ovo, kombinovano sa L-glutaminom i pravilnim vežbama će vam osigurati rast mišića.

4) Vežbajte u teretani. I dalje ćete morati da pretvorite uneti L-glutamin u mišiće i ovo treba da uradite treningom izdržljivosti kao i kardiovaskularnim vežbanjem kao što je džogiranje, da vam mišići ne bi previše otekli.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jasna Marković

Avatar photo
Svojim iskustvom bih želela da pomognem drugima.

SLIČNO

Kako piti kreatin

Kreatin je prirodno jedinjenje koje se nalazi u telu , uključujući mišiće. Nedavno je dobio …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.