Kako piti glutamin

Supltement GlutaminGlutamin je jedna od jedanaest amino kiselina u vašem telu i može se dopuniti L-glutaminskim kapsulama u prahu, koje će vam pomoći da izgradite mišiće za relativno kratak period. To je zato što glutamin pomaže da se izgradi tkivo i ako imate višak glutamina u svom telu, to će podstaći rast mišićnog tkiva.Kao i sa svim proizvodima ove vrste bitno je da svesno pronađete najsigurniji način da izgradite mišiće pomoću glutamina, a ne da ugrozite svoje zdravlje zarad otečenih mišića.

1) Uzimajte L-glutaminske proizvode u obliku praha ili kapsula. Kapsule se mogu lako progutati, a prah se može izmešati sa pićem ili fitnes šejkom. Postarajte se da pažljivo pročitate mogućnosti i upozorenja svakog proizvoda pre nego što se odlučite šta je najbolje za vas.

2) Podesite doziranje prema uputstvu datom na proizvodu i savetu vašeg lekara i fitnes instruktora.Različite doze su za različite upotrebe. Tony Schwartz iz „Atletskih mišića“ vam savetuje da uzimate najmanje 20 g sa vašim šejkom posle vežbanja i čak 40 g u zavisnosti od vaših ličnih potreba.

3) Uzimajte dosta proteina i glutamina tokom vaše dijete. Hrana kao što je stejk ili kao što su proteinski šejkovi će vam pomoći da povećate protein u svom telu. Ovo, kombinovano sa L-glutaminom i pravilnim vežbama će vam osigurati rast mišića.

4) Vežbajte u teretani. I dalje ćete morati da pretvorite uneti L-glutamin u mišiće i ovo treba da uradite treningom izdržljivosti kao i kardiovaskularnim vežbanjem kao što je džogiranje, da vam mišići ne bi previše otekli.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 13, prosek: 3,08

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Jasna Marković
Svojim iskustvom bih želela da pomognem drugima.

SLIČNO

Kako piti kreatin

Kreatin je prirodno jedinjenje koje se nalazi u telu , uključujući mišiće. Nedavno je dobio …

Ostavite odgovor