Kako sakriti prijatelje na Facebooku

Kako sakriti listu prijatelja na FacebookuU današnje vreme gotovo je neverovatno da neko nema svoj profil na Facebooku, naročito kada je reč o mlađoj populaciji.
Zato je vrlo poželjno znate neke osnovne stvari na ovoj popularnoj mreži.
U ovom tekstu ćete saznati…

Kako sakriti listu prijatelja na Facebooku?

Sakriti listu prijatelja na Facebooku nije uopšte teško.

1) Prvo što trebate da uradite je da odete na karticu Account/Nalog. Iz padajućeg menija kliknite na Privacy settings/Podešavanje privatnosti.

2) U delu Connecting on Facebook kliknite na View Settings.

3) Sada vam još ostaje da pronađete stavku “See your friend list” i podesite je na “Only me” tako da samo vi možete videti listu prijatelja.

I to je sve, od sada ćete samo vi moći da vidite vašu listu prijatelja.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovan Spasojević

Avatar photo
Obožavam da istražujem i dolazim do novih saznanja. Jako mi se dopada vaš sajt. Pokušaću i ja da doprinesem neki savetima.

SLIČNO

Kako gledati TV preko interneta

Nemate pristup televiziji? Nemate TV u sobi? Ili pak želite da gledate nešto drugo u …