Kako motati duvan

Poskupljenje cigareta je sve češće i sve veće, pa trenutno i za to moramo nalaziti alternativu :). U sledećih par koraka ćemo objasniti kako doći do duvana, i naravno što je najbitnije za pušače, kako zamotati i napraviti cigaretu.

duvan

Kako motati duvan

  1. Prvo i osnovno, trebamo nabaviti sve što nam treba za rad, a to je duvan, filteri i papiriće za motanje. To sve možemo naći na bilo kom kiosku, možda čak i u nekoj manjoj prodavnici.
  2. Kada smo otišli u kupovinu i sve nabavili, možemo da počnemo.
  3. Ugodno se smestite, na stolu ispred sebe stavite neku novinu ili papir na koji možete malo izvaditi duvana, i neka vam papirići za motanje i filteri takođe budu na dohvat ruke.
  4. Uzmite papirić u ruke i postavite ga tako da deo koji treba da se namokri bude okrenut nasuprot vama. Na njega po sredini stavite u prstohvat duvana, ne previse da biste mogli da preklopite papirić, ali ne i premalo da cigareta ne bi bila polu prazna.
  5. Sklopite papirić tako da prilepite oba njegova kraja, jedan na drugi, i počnite polako prstima da trljate tj. da rolate, kako bi duvan bar malo dobio oblik cigarete.
  6. S jedne strane stavite filter, tako da papirić u potpunosti obuhvati i njega, i još malo nastavite da rolate povlačeći onu stanu papirića koja se ne mokri na dole prema duvanu, kako bi mogli da ga preklopite.
  7. Sada vam je ostalo samo da nakvasite papirić i preklopite kako biste zalepili i cigareta je spremna.

Naravno, možete kupiti i motalice za duvan ako vam ručno motanje baš i ne ide od ruke :).

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Elena Mladenovic
"Dobro je čitati izmedu redova, najčešće, najviše tamo piše..."

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

Ostavite odgovor