Kako doći do priznanja diplome menadžera u zdravstvu u ustanovi?

Home Forumi Pitanja i odgovori Kako doći do priznanja diplome menadžera u zdravstvu u ustanovi?

Ova tema sadrži 3 odgovora, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane Ivana Ignjatović Ivana Ignjatović 4 godine, 2 meseci ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #12938

  Radim sa višom medicinskom školom već 23 godina, a pre 6 godina sam završila fakultet i dobila diplomu dipl.ecc-menadžer u zdravstvu. Pisala sam molbe rukovodstvu više puta,ali bezuspešno. Molila bih da mi se jave kolege kojima je priznat fakultet.

  #13013

  Ja znam jedan takav slučaj ali stranačka veza je radila :(

  #13030

  Osećate se nemoćno i povređeno, jer ste učili, uredno polagali ispite i završavali sve obaveze, a onda vas neko na poslu pita „šta ti uradi sa onim tvojim fakultetom“? Kao da sam bila na Marsu i zavšila „Marketing i organizacija zdravstvenih usluga na Marsu-smer unapređenje zdravstvene zaštite malih zelenih“. Pa kažite, pošteno! U mojoj firmi se priznaju trgovačke akademije, sa velikim A, industrijski menadžment, privredne akademije, opet sa velikim A.Prosto se pravdate kad obrazlažete šte ste i gde završili i šta sve možete da radite, kao da ste nešto nekom ukrali. A maksimalno koriste sve moje sposobnosti i znanje i potpisuju se ispod planova i izveštaja. No, nema veze, samo da ova priča dobije neki “ srećan“ kraj!

  #13750

  Pa to jeste strašno ali je naša realnost. Znam da se zapošljavaju sa svakakvim fakultetima za koje niko čuo nije, bez ikakvog znanja ali sa vezom za posao. Možda bi trebalo da napišete dopis nekom ko je iznad rukovodstva te ustanove.

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.