kako se vadi živac iz zuba

Home Forumi Pitanja i odgovori kako se vadi živac iz zuba

Ova tema sadrži 6 odgovora, ima 4 glasa i poslednji put je ažurirana od strane Ivana Janjic Ivana Janjic 4 godine, 1 mesec ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 7 (od 7 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #15806
  anya
  anya
  Član

  da li je neko već preživeo tu torturu,mene čeka a ne znam ni da li boli,da li boli posle,da li se daje anestezija,sa čime se radi,da li krvari…totalni sam laik zato želim da mi neko sve od a do š objasni.unapred velliko hvala.

  #15825
  ilijana75
  ilijana75
  Član

  Pa ovako,od a-š,malo je dugačko.Da daje se anestezija,da boli,ali posle i možda još dan,da krvari,isto kao vađenje zuba.inače nije tako strašno,kao što su te očigledno uplašili,sve zavisi od toga koliko si osetljiva i od zubara.Moguće je da malo osetiš bol i prilikom vađenja i pored anestezije,gadno je ako ti u istom danu vade 2 ili više tih živaca,kao da ih imamo za bacanje.ne boj se,posebno ako si imala iskustva sa tim zubarom i veruješ mu.opušteno.preživećeš…

  #15836

  mnogo je bitno da imas poverenja u zubara, kad znas da si u sigurnim rukama sve je lakse. evo, moj zubar vise ne radi privatno i strah me hvata kad pomislim da ce neko drugi morati da mi izvadi jedan zub. ali dobro, sto se mora, mora se…

  #15850

  Kad se nesto mora,mora se.I meni su umrtvili zivac,to ti je to.Vise boli popravljanje zuba.Dobijes anesteziju,ja mislim da se zagreje neka kao igla i njome izgore zivac.Bez straha.

  #15891
  ilijana75
  ilijana75
  Član

  Lepo ti rekla Ivana,samo što meni nisu spalili živac,nego ga vadili,nije strašno,pretpostavljam da je ovo sa spaljivanjem još bolje.Javi kako si prošla.

  #15954

  Pitaj ih da ti ga spale,mozda je to bolje.

  #15955

  Pitaj ih da ti ga spale,mozda je to bolje.

Gledanje 1 članaka - 1 do 7 (od 7 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.