Sistem nagrađivanja članova

U želji da svoje verne članove nagradimo, napravili smo sistem nagrađivanja koji dodeljuje poene članovima u zavisnosti od akcije koju izvrše na sajtu. Napomena, da bi se poeni mogli dobijati, potrebno je da se posetilac sajta registruje i prihvati uslove korišćenja sajta.

Nakon registracije svaki član dobija poene za sledeće akcije koje izvrši na sajtu:
– Za logovanje na sajt kakopedija.com u toku 24h dobija 1 poen
– Za svaki napisan komentar na članak dobija 1 poen
– Za svaki napisan članak dobija 100-300 poena po članku (u zavinosti od ranga koji član poseduje, ali i od kvaliteta članka koji je napisan)
Jedan poen je jednak vrednosti jednog dinara (1 RSD.). Kada član sakupi više od 1000 poena, biće mu izvrsena direktna uplata na tekući racun. Isplate se vrše početkom svakog meseca.

Sakupljanjem poena član može steći viši rang u okviru članstva na sajtu. To će mu omogućiti veći koeficijent zarade poena prilikom pisanja članka. Na sajtu postoji 5 nivoa članstva:
1. Učenik, 0 – 500 poena (za svaki napisan članak zarađuje 100 poena)
2. Bubalo, 501 – 1500 poena (za svaki napisan članak zarađuje do 150 poena)
3. Štreber, 1501 – 3000 poena (za svaki napisan članak zarađuje do 200 poena)
4. Sveznalica, 3001- 5000 poena (za svaki napisan članak zarađuje do 250 poena)
5. Kefalo, 5001 i više poena ( za svaki napisan članak zarađuje do 300 poena)

Da bi članak bio odobren, objavljen i da bi se nagradio poenima potrebno je da ispuni sva pravila i prati uputstvo za pisanje, kako bismo obezbedili kvalitetan materijal za naše posetioce.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija