Sponzorisanje članaka na Kakopediji

Da li biste želeli da reklamirate vaš posao na način koji nije napadan i očigledan? Da li biste želeli da ponudite našim posetiocima rešenje za probleme koje ih muče?

Kakopedija vam nudi da reklamirate vašu ponudu na način koji će vam dovesti ciljane posetioce. Posetioce kojima su potrebne vaše usluge!

Content marketing (marketing sadržajem) vama na usluzi

Definicija content marketinga je da on predstavlja strateški pristup reklamiranja koji se fokusira na kreiranju i distribuciji kvalitetnog i relevantnog sadržaja kako bi se privukla i zadržala usko profilisana publika.content marketing kakopedija

Razlika između content marketinga i ostalog informativnog smeća koje nas zatrpava jeste u tome što u content marketingu publika sama pronalazi relevantan i koristan proizvod ili uslugu, dok u klasičnom marketingu kompanija bombarduje reklamama konstantno (spamuje). I to je ono što marketing sadržajem čini intrigantnim i jednim od najuspešniji vidom marketinga danas, pogotovo na internetu.

Sadržaj (content) je sadašnjost, ali i budućnost marketinga.

Content marketing na Kakopediji

Da bi se napravila kvalitetna content marketing kampanja na internetu, potrebno ja da posedujete autoritativan sajt, kvalitetan sadržaj i publika. Ukoliko počinjete od nule, za ovakav proces će vam biti potrebno dosta vremena, rada i novca. A da biste sačuvali sve te resurse, na raspolaganju vam je Kakopedija.

kakopedija analitika

Kakopedija je najveća baza članaka na našim prostorima, koja nudi posetiocima direktna i konkretna rešenja za njihove probleme. Kakopediju svakodnevno poseti više od 10000 ljudi bez ikakve reklame. Više od 90% poseta dolazi putem Google-a.

Sigurno ste i vi došli na ovu stranicu putem nekog od članaka koji je usko vezan za vaš posao ili uslugu.

Šta se dobija reklamom u okviru članka na Kakopediji?

  • Direktna, ciljana i relevantna reklama kojom ćete posetiocu bukvalno na tacni nuditi rešenje za njegov problem. Ne postoji bolji i efikasniji način da dođete do svojih potencijalnih mušterija od ovoga.
  • Poboljšanje autoriteta vlastitog sajta. Linkovanjem svog sajta koristeći ovaj vid reklamiranja ostvarujete veliku korist za svoj sajt jer mu podižete autoritet u sistemu rangiranja Google-a. Google rankira sajtove na osnovu broja i kvaliteta linkova ka sajtu, i to pre svega na osnovu relevantnih i kontekstualnih linkova sa autoritativnih sajtova. A to je upravo Kakopedija i ovaj vid reklamiranja.

Kako bi reklama tačno izgledala?

U okviru članka ili na njegovom kraju možemo dodati paragraf (napisan sa vaše ili naše strane) kojim ćete objasniti posetiocu vid rešenja koje vi nudite. A zatim bi linkovanjem ponudili posetiocu mogućnost da poseti vaš sajt.

primer reklame

Druga opcija je da se od već postojećeg teksta izabere reč ili reči kojim bi se linkovao vaš sajt.

Treća opcija je da se ostavi direktan kontakt (telefon ili email) putem kojeg vas posetioci mogu kontaktirati.

Kako postaviti reklamu na nekom Kakopedija članku?

Vrlo jednostavno. Potrebno je samo da odaberete članak u okviru kog želite da postavite svoju reklamu i da popunite formular ispod, a mi ćemo vas zatim kontaktirati putem emaila za finalizaciju posla.

Ukoliko ne znate koji članak da odaberete, savetujemo dve opcije za pronalaženje pravog rešenja:

  • U gornjem desnom uglu sajta se nalazi polje za pretragu. Tu unesite ključnu reč koja je povezana za vašim poslovanjem ili uslugom. Dobićete listu članaka koji su relevantni pretrazi. Naš savet je da iz liste izaberete najrelevantniji i najposećeniji članak za najbolje rezultate.

Koliko košta ovakav vid reklame?

Cena je bazirana na mesečnom rentiranju reklame u okviru članka. Jedna reklama (link) u okviru jednog članka je 5 evra mesečno.

Oops! We could not locate your form.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija