Kako izabrati hotel

Pod pretpostavakom da ste već izabrali destinaciju, prevozno sredstvo i eventualno turističku agenciju, ako želiteda koristite njihove usluge, preostaje vam još samo da izaberete hotel.Kako izabrati hotel Evo nekoliko saveta koji će vam pomoću pri izboru odgovarajućeg hotela:

  1. Odredite klasu hotela, tj broj zvezdica koje kategorizuju svaki ugostiteljski objekat. Naravno ovo će dosta zavisi od ličnih finansija zato ovo birajte prema svojim mogućnostima.
  2. Odredite tip sobe ili apartmana. Izaberite, ukoliko se može, da imate lep pogled iz sobe.
  3. Raspitajte se o higijeni u hotelu, koliko često se menja posteljina, iznosi smeće i ostalo. Zatim saznajte i kakvo je osobolje, da li je ljubazno i gostoprimljivo.
  4. Razmislite da li vam je bitnija lokacija ili sadržaj hotela ili i jedno i drugo pa prema tome takođe pravite selekciju.
  5. Pogledajte na mapi gde se tačno hotel nalazi. Proverite na Internetu sadržaj hotela, ukoliko naravno ima svoju web prezentaciju.
  6. Raspitajte se ili kod svoje turističke agencije ili direktno u hotelu koja su vremena za ulazak i napuštanje soba.
  7. Saznajte kakva je sigurnost u samom hotelu i da li postoji sef u kome možete da ostavite vredne stvari i dokumenta za vreme svog boravka.
  8. Pronađite na nekom od internet foruma ako postoje iskustva ljudi koji su već boravili u tom hotelu. Takođe popričajte i sa nekim prijateljima da li znaju nešto o tom hotelu. Svaki savet i sugestiju su tu dobro došli da bi imali kompletniju sliku i da bi napravili dobar izbor.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija
Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mladen Živković

Avatar photo
Završio sam fakultet za turizam i ugostiteljstvo. Obožovam da putujem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *