Kako da za novogodišnje veče izgledate seksi, a da vam bude toplo

Proslava Nove godine podrazumeva da je vreme da obujete cipele za žurke, obučete svoju „koktel“ haljinu i da se zabavljate. Pa ipak, pošto je sredina zime, morate povesti računa da ste obučeni imajući u vidu vremenske prilike. Na kraju krajeva, ne želite da dobijete upalu pluća dok dočekujete Novu godinu!
Slede neke stvari koje treba da imate u vidu kada odlučujete šta da obučete za doček Nove godine. Ako to imate u vidu, nećete samo izgledati dobro, već će vam biti i toplo i udobno čak i ako nosite nešto seksi i oskudno!

Kako se obući za Novu godinu

  1. Ponesite kaput. Bez obzira na to šta oblačite za ovaj praznik, treba da ponesete zimski kaput sa sobom. Pokušajte da pronađete kaput u stilu onoga što nosite. Uložite novac u večernji kaput kako ne biste morali da nosite vaš sportski mantil koji oblačite za posao, uz komplet sa svetlucavim tankim kaišem. Možda biste želeli da nosite kaput koji ima kroj kao ogrtač ili veštačko krzno.
  2. Pažljivo izaberite materijal. Za večernju haljinu biste možda poželeli da izaberete teže i deblje tkanine kao što su žersej i somot, umesto šifona. Ako nosite pantalone, možda ćete hteti da obučete kožne pantalone, velur ili drugu trikotažu.
  3. Obucite se slojevito. Ako nosite malu crnu haljinu, zašto da je ne uparite sa crnim helankama i seksi čizmama sa visokom štiklom? Pošto nosite čizme, možda ćete želeti da nosite i čarape ispod njih. Dodajte ešarpu ili elegantni šal da bi vam bilo još toplije. Takođe, obucite pamučnu potkošulju ispod haljine. Ne zaboravite vuneni kaput. Kada se obučete slojevito, biće vam lako da se prilagodite na temperature, pošto možete jednostavno samo skinuti ono što vam ne treba kada vam postane pretoplo, ili da obučete još koji sloj kada vam postane malo hladnije.
  4. Neka vas vaš muškarac zagrli. Ne postoji ništa što može da vam povisi temperaturu tela kada je vreme napolju takvo da se sve ledi, kao toplina drugog tela. Ušuškajte se jedno u drugo dok posmatrate vatromet i ljubite se ako želite da vam bude zaista vrelo!
  5. Stanite u blizini izvora toplote. Ako možete, stanite pod lampu ili pored kamina. Pronađite ventil odakle duva topao vazduh i ostanite u njegovoj blizini kad osetite da vam je hladno. Kada čekate taksi, bolje ga sačekajte unutra dok ne dođe, a onda izađite iz stana.
  6. Nosite rukavice. Kožne rukavice nisu samo seksi, već su i veoma praktične. Vunene rukavice bez prstiju su za decu, tako da ako pokušavate da izgledate seksi, verovatno ćete želeti da se odlučite za neke sa prstima.
  7. Pokrijte glavu. Veliki deo toplote vašeg tela odlazi kroz glavu, pa je dobro zaštitite šeširom. Nosite maramu, šešir ili pletenu kapu. Ako ste obukli nešto ležerno, stavite zanimljivu pletenu kapu u živim bojama. Nema potrebe da se smrzavate kada nešto proslavljate na otvorenom, a ne morate ni da pravite kompromise u vezi sa vašim stilom. I dalje možete da izgledate seksi i fantastično, a da vam u isto vreme bude toplo!
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *