Pravila za objavu novog članka

Da bi članak koji član napiše bio odobren i objavljen potrebno je da bude u skladu sa zahtevima koje smo postavili kako bismo obezbedili kvalitetne tekstove posetiocima:

– Članak mora biti kvalitetan i koristan za posetioce sajta. Želja nam je da Kakopedija bude enciklopedija kvalitetnih članaka, pa vas zato molimo da se prilikom pisanja potrudite i napišete savete koji zaista mogu biti od koristi drugima.
– Članak mora biti originalan. Svaki članak detaljno ispitujemo pre objave i proveravamo da li je već negde napisan tj. da li je duplikat. Strogo zabranjujemo objavu članaka koji nisu originalni.
– Članak mora sadržati minimalno 500 reči (izuzetak mogu predstavljati kratka i sažeta uputstva ili recepti)
– Članak mora da poštuje uputstvo za pisanje članka
– Članak mora da sadrži konkretna i korisna uputstva sa koracima koji opisuju kako izvesti temu iz naslova članka koji se piše.
– Članak ne sme da sadrži marketinšku pozadinu, tj. ne sme da promoviše neku firmu, proizvod ili uslugu osim ako nije dobio posebno odobrenje od redakcije

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija