Kako praktikovati dnevne spa tretmane

Dnevni spa tretmaniPoseta wellness i spa centru preko dana može vas rešiti stresa i povoljno uticati na vašu lepotu i na vaše zdravlje. Dnevni spa tretmani treba da budu vaš beg od svakodnevne gužve, frke i jurcanja. Odvojte bar sat ili dva dnevno u toku nedelje i priuštite sebi nezaboravno iskustvo u nekom od sada već mnogobrojnih wellness i spa centara na našim prostorima.

U ovom članku ćemo vam da ti neke savete pri izboru idealnog dnevnog spa tretmana:

1) Odlučite se kakvu spa uslugu želite i kakav tip wellness centra, za kakve potrebe. Veliki broj spa centara nudi mnogobrojne usluge i programe za rešavanje stresa, opuštanje, masaže, đakuzi, saune, nega za lice i telo, pedikire i još dosta toga. Neki od njih čak imaju i kompletne frizerske salone, pa sebi možete priuštiti i novu frizuru u krajnjem slučaju. Na vama je da izaberete wellness centar koji nudi baš te usluge koje su vama potrebne.

2) Traženje takvog idealnog spa centra za sebe. Danas postoji već jako velik izbor kada su u pitanju wellness centri tako da je jako bitno da odaberete za sebe neki koji je kvalitetan. Za početak uzmite u obzir stvari koje vam prve upadaju u oči: kakva je zgrada tog centra, da li je unutrašnjost čista i uredna, da li osobolje uliva poverenje i da li su dovoljno ljubazni i profesionalni? To su samo neka od osnovih pitanja koje trebate sebi postaviti kada krenete u potražnju. Porazgovarajte i sa drugim gostima koji se tu nalaze ili čekaju na tretman. Upitajte ih da li su bili i ranije, kako su zadovoljni usluama tog centra. I naravno zapitajte se da li se osećate prijatno u tom prostoru i da li mislite da je to atmosfera koja će vas privući da se ponovo vratite.

3) Dobro se upoznajte sa cenama. Uopšte nije sramota upitati za cene tretmana i razne popuste ili pogodnosti. Naročito ako ste prvi put u nekom spa centru pa niste upoznati sa načinom funkcionisanja istih. Slobodno upitajte ljubazno osoblje i sigurno će vam izaći u susret i dati vam sve neophodne informacije za vaš savršeni dnevni spa tretman. Često ćete naići na razne pakete sa popustima u koji će biti uključeno nekoliko tretmana, pa ako imate mogućnosti i ako budete u prilici gledajte da iskoristite takve pogodnosti koje vam se ukažu.

4) Informišite se malo više o tretmanima koji se nude. Raspitajte se šta spada u aromaterapiju, a šta spada u hidroterapiju na primer. Takođe, naučite kakva je to tajlandska masaža a kakva na primer shiatsu. Kada sve to budete znali, lakše ćete izabrati ono što vam najviše odgovara za dnevno spa opuštanje u datom trenutku.

5) Poštujte spa etiku. Kada se konačno odlučite za dnevni spa tretman i zakažete, obavezno poštujte to vreme i nemojte kasniti. Poštujte osobolje, fizioterapeute i sve ostale zaposlene koji su tu da vam pomognu i izađu u susret. Budite druželjubivi i komunikativni, nikako nemojte ulaziti u neke svađe i prepirke sa njima. Setite se da ste da se opustite i rešite problema i stresa a ne da se još više nervirate.

Opustite se i uživajte u dnevnim spa tretmanima!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovana Milanković

Avatar photo
Sport je moja inspiracija u životu. Radim kao fitnes instruktor i nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *