Kako do pločica na stomaku

Da bi došli do savršenih trbušnjaka i pločica na stomaku potrebna je disciplina, znanje o vašim osnovnim mišićnim grupama i načina na koji se oni trebaju trenirati. Zapravo postoji 5 različitih grupa trbušnog zida, i oni se protežu sve do donjeg dela leđa. Nije potrebno da plaćate članarinu u lokalnoj tereteani ili da odvajate novac za kupovinu skupih mašina.

Kako do pločica na stomaku

  1. Dobijanje savršenih pločica na stomaku počinje dijetom. Ne postoji magični program rada niti pilula koja će vam pomoći da smršate u predelu stomaka, moraćete i da pripazite na svoju ishranu. Nabavite dobar program dijete, pridržavajte se istog, i prvo ćete početi da gubite kilograme sa stomaka. Pametno birana hrana za trbušnjake je od presudnog značaja. Stomačna dijeta, kao i drugi naučno dokazani i zdravi dijetalni programi su dobri. Zaobićite trikove i privremene metode za brzo sagorevanje masnih naslaga.
  2. Počnite sa osnovnim vežbama za trbušni zid. Stavite ruke iza svojih leđa i podižite noge sa poda kako bi zategli stomak. Lagano dodirnite svoju glavu vrhovima prstiju i koncetrišite se da izolirate svoje trbušne mišiće. Uradite makar 10 ponavljaja, u 4 serije. Osim ukoliko dugo niste vežbali, tada gledajte da smanjite broj ponavljaja.
  3. Zatim se, bez nekog odmora, okrenite i postavite u most poziciju oslonjeni na prste i laktove. Pokušajte da ostanete paralelni sa podom koliko je to moguće dugo. Lagano okrećite svoj torzo na jednu i drugu stranu kako bi aktivirali bočne trbušnjake i donji deo leđa. Ovo će vam pomoći da dobijete bočne trbušnjake.
  4. Pravite pauzu od bar 48 sati između treninga. Zapamtite da se vaši trbušnjaci ne prave dok vežbate, već u toku vašeg odmora. Dajte im vremena da se oporave, inače nećete dobiti dobre rezultate.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Milan Katović

Avatar photo
Mislim da je najvažnije za svakog rekreativca ili sportistu da pravilno radi vežbe. Pokušaću da svojim savetima pomognem drugima u tome.

SLIČNO

Veliki tricepsi

Kako do velikih tricepsa

Musculus triceps barchi ili troglavi mišić nadlakta koga čine spoljašnja, unutrašnja i duga glava. Nalazi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *