Kako izabrati banku

Kako izabrati bankuIzabrati odgovarajuću banku je vrlo bitno, jer će od toga u mnogome zavisiti vaše lične finansije. Banka predstavlja specifični privredni i tržišni subjekt koji posreduje u transferu tvojih sredstava.

U ovom članku ćemo vam dati neke jednostavne savete koji vam mogu pomoću da izaberete idealnu banku za vas:

1) Učestalost korišćenja usluge banke. Pre odabira banke bitno je da razmislite koliko često ćete imati potrebu da posećujete svoju banku. Ako imate potrebu da banku posećujete češće najbolje je da izaberete banku u blizini svoje kuće ili posla.

2) Brzina usluge zaposlenih u banci. Takođe bitno je da osmotrite kojom brzinom zaposleni u banci ispunjavanju svoje obaveze, da ne bi posle puno vremena potrošili čekajući da obavite svoj posao. Raspitajte se i kod vaših prijatelja kako su oni zadovoljni uslugama pojedinih banki u kojima imaju račune. Saznajte to za više banki da bi imali bolji i jasniji uvid koja je najbolja po tom pitanju.

3) Uslovi i obaveze. Potrebno je da se raspitate o uslovima i obavezama koje vam slede nakon korišćenja usluge te banke. Dobro se informišite i o cenama raznih usluga kao što je na plaćanje mesečnog održavanja neke kartice ili slično.

4) Dodatne usluge i posebne pogodnosti. Danas različite banke nude različit niz usluga. Neke nude mogućnost e-bankinga, plaćanja putem interneta. Druge nude različita osuguranja besplatno tj uz njihov paket standardnih uluga, treće nude mogućnost bržeg kreditiranja… U zavisnosti od svojih zahteva, obiđite nekoliko ekspozitura i informiši se pa izaberite onu koja ispunjava sve vaše potrebe i zahteve.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovana Knežević

Avatar photo
Poslovni marketing je moja uža specijalnost. Obožavam da pratim trendove, a u poslednje vreme sam se obrela i u internet marketing-u.

SLIČNO

Sopstveni posao

Kako pokrenuti sopstveni posao

Živimo u zemlji u kojoj je nezaposlenost velika. Mnogi ljudi sede kod kuće, listaju oglase, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *