Kako aktivirati AVG antivirus

Kako aktivirati AVG antivirusAVG antivirus je vrsta besplatne antivirusne zaštite za Windows operativni sistem i nije ga teško aktivirati.
AVG antivirus skenira ceo hard disk vašeg računara u potrazi za neželjenim virusima koje ste mogli pokupiti na webu ili nekim drugim putem. Kada ga jednom instalirate, potrebno je samo da ga aktivirate.

Kako aktivirati AVG antivirus?

1) Vrlo lako i jednostavno kliknite na „Start“ u donjem levom uglu

2) Zatim kliknite na „All Programs“ i pronađite „AVG Antivirus“

3) Kliknite na ikonicu AVG antivirusa u tom folderu. Ovo će ga učitati i sve što trebate da uradite da bi on počeo da skenira vaš računar u potrazi za virusima, jeste da kliknete na dugme „Scan“ i sve ostalo AVG radi za vas.

Napomena:

Antivirusi su jako bitni za zdravlje vašeg računara i očuvanje normalnog rada tako da nikako nemojte zanemariti njihovu potrebu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Maja Prulić

Avatar photo
Studiram informatiku i za mene sve kažu da sam PC freak. Pokušaću da napišem neke male, ali korisne savete na ovom sajtu.

Jedan komentar

  1. Avatar photo

    Korisni saveti u tvojim textovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *