Kako steći nove prijatelje

Bez obzira da li birate novog prijatelja ili ljubavnog partnera ključni način da se najbolje upoznate je da se zajedno organizujete u nekim aktivnostima. Predložite tu ideju prvi i nađite neke zajedničke interese da i vi i vaš prijatelj uživate u tome.
novi prijatelji

Kako steći nove prijatelje

  1. Naučite nešto novo. Nađite neki hobi koji ni vi ni vaš novostečeni prijatelj niste radili ranije kako biste bili na istom nivou. Idite na časove kuvanja ili jahanja. Takođe, možete da upišete neki strani jezik na univerzitetu. Pored toga što ćete zajedno provoditi vreme na časovima takođe ćete se i van istih družiti i uz ispijanje kafe preslišavati i utvrđivati gradivo.
  2. Volontirajte. Kako će biti to dobro za jačanje vašeg prijateljskog odnosa takođe ćete učiniti jedno dobro delo, a to je nesebično pomaganje drugim ljudima. Pomaganje drugima će vam samo popraviti raspoloženje, bićete preokupirani radom i neće biti mesta za neprijatnu tišinu. Možete volontirati jedan dan u nedelji ali takođe možete napraviti i raspored kako vama odgovara.
  3. Rezervacija odmora na nedelju dana sa nekim koga ste tek upoznali i nije baš sjajna ideja, ali zato vikend izlet će biti nezaboravno i puno uspomena ostaviti iza vas. Vožnja kolima do nekog grada je idealna prilika da ćaskate u putu i menjanjem radio stanica otkrijete kakav muzički ukus ima vaš novi prijatelj. Obilazite radnje, šopingujte zajedno, idite na večeru u neki random odabran restoran u tom gradu.
  4. Bez obzira gde živite sigurno ćete pronaći neki dobar festival u obližnjem gradu naročito na leto i jesen. Šetanje i gledanje hrane, zanata ili umetnosti daje vam nove teme za razgovor i svakako će biti zanimljivije u paru. Većina festivala ima dobru klopu tako da možete da napravite predah od hodanja i sednete, pojedete nešto i razmenite utiske.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

Bivsi

Kako ostati prijatelj sa bivšim

Kao što generalno postoje dva suprotna stanovišta o tome da li muškarac i žena mogu …

2 komentari

  1. Avatar photo

    Bitno je da ljudi shvate da se prijatelji ne traže po fejsu nego u stvarnom životu i da bi trebalo da izađu iz kuće da bi upoznali nove ljude.

  2. Kažu da je čovek bogat onoliko koliko ima prijatelja,a ja kažem da priatelje biramo one koji bi mogli da budu pravi,za ceo život.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *