Kako kupti laptop za decu

Laptop za decuDošlo je vreme da kupite laptop za vašu decu? Kupovina laptopa za vašu decu može da bude glavobolja. Naučite kako da uočite razlike između mini laptopova, i gde da nađete najbolje cene istih.

1) Uzmite u obzir hardverske zahteve softvera koji želite da upotrebaljvate na laptopu. Ukoliko se vaše dete školuje preko interneta ili ukoliko je zainteresovano za kreiranje ili izmenu postojećih YouTube video klipova, morate da obezbedite dosta memorije i dobar grafički procesor.

2) Obratite pažnju na čvrstinu izrade samog laptopa. Intelovi računari koji su namenjeni deci se testiraju u fabrici po proizvodnji tako što ih zapravo bacaju na zemlju improvizujući padove na taj način, kako bi se uverili u njihovu izdržljivost. Dobra i zanimljiva stvar je za decu to što mini laptopovi imaju ekran koji je osetljiv na dodir, tako da se mogu zabavljati crtanjem po ekranu koristeći za to specijalno namenjenu olovku.

3) Proverite garanciju pre same kupovine laptop računara. Jako je bitno da ona bude bar 2 godine, da bi u slučaju nekih kvarova mogli to besplatno otkloniti u njihovom ovlašćenom servisu.

4) Budite sigurni da laptop ima web kamericu, tako da možete koristiti Skype ili Google Chat servise kako bi sa nekim razgovarali lice-u-lice preko mreže. Pored toga, ukoliko imate rodbinu negde daleko, oni mogu da komuniciraju sa vašom decom na ovaj način. To je odličan način da se ostvare i održe kontakti sa takvim osobama.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovan Spasojević

Avatar photo
Obožavam da istražujem i dolazim do novih saznanja. Jako mi se dopada vaš sajt. Pokušaću i ja da doprinesem neki savetima.