Kako postati bikini model

Kako postati modelAko ste već razmišljali o tome da postanete bikini model, ali niste sigurni kako se postaje, mi ćemo vam nekoliko sugestija. Kad god ste otišli na plažu da li ste dobijali komplimente kako vam dobro stoji bikini? Da li uživate da nosite različite vrste kupaćih kostima da bi videli kako vam stoje? Onda biste mogli da razmislite da postanete bikini model. Postoji veliki broj publike i raste potreba za ženama koje dobro izgledaju u odeći za plažu.
Ako ste već razmislili o svemu ovome ali niste sigurni kako to da postanete , ovo je tekst za vas.

1) Prvo, budite sigurni u vaše samopouzdanje. Zapamtite da ćete morati da prikazujete modele pred strancima koji će blenuti i zuriti u svaki centimetar vašeg tela. Ne uzimajte dugo posmatranje previše lično. Većina vas odmerava da bi videli da li ste dobar kandidat za predstavljanje modela drugih modnih kreatora. Većina će se i diviti vašem telu u tom mikro bikiniju.

2) Slikajte sebe u različitim bikinijima. Postarajte se da imate slike sebe u bikinijima svake boje da bi posmatrači mogli da vide nijansu vaše kože uz bikini. Postavite te slike na mestima kao što je MySpace, Facebook, Twitter ili čak postavite snimak sebe na YouTube. Možete da unajmite agenta ili menadžera koji će vam pomoći oko zakazivanja poslova i koji će se postarati da vaše slike budu na internetu. Recite im da želite da vam pomognu da učestvujete na takmičenjima gde se prikazuju kupaći kostimi i zajedno ćete moći da pokrijete što više oblasti.

3) Vežbajte i hranite se zdravo. Želećete da sačuvate svoje seksi bikini telo da biste mogli da uskočite u bilo koju odevnu kombinaciju očas posla. Svedite grickalice na minimum i pokušajte da budete aktivni što više možete kada niste na foto ili video snimanju.

4) Često izlazite i delite svoju vizit kartu sa internet linkovima na kojima su vaše fotografije. Tako nećete morati da nosite svoj portfolio sa sobom kada idete negde. Budite angažovani, doterani i šarmantni kada idete na dešavanja gde možete sresti ljude koji su u industiji kupaćih kostima ili modnoj industriji i koji vam mogu biti dobri kontakti.

5) Ne odustajte. Biće potrebno vreme da vaše ime procirkuliše ali jednom kada se to desi i postanete popularni, pozivi neće prestajati. Zapamtite da je takmičenje surovo ali ako gledate na to kao da je nešto zabavno i zanimljivo, nećete čak ni ustuknuti pred drugim devojkama. Srećno!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

neverbalna komunikacija

Kako neverbalno komuniciramo

Svaki put kad nekome uputimo verbalnu poruku, uputimo i neverbalnu. Sve što kažemo propraćeno je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.