Kako eliminisati lažne prijatelje

Danas je teško pronaći iskrenog prijatelja koji je uz tebe i u dobru i u zlu. To su uglavnom stari, dobri, dragi ljudi sa kojima smo odrasli i uspeli da izgradimo prijateljstvo godinama. Bez laži, bez prevara. Imati i jednog, a vrednog prijatelja pravo je bogatstvo. Da bi sačuvali to najpre je potrebo eliminisati sve one ljude koji nam glume prijatelje, koji su sa nama super a laju iza leđa. Život je isuviše kratak da bi smo trošili vreme sa njima.
Kako eliminisati lazne prijatelje

Kako eliminisati lažne prijatelje

  1. Ako ste odlučili da se prvo ratosiljate prijatelja na fejsu, to vam je najlakša varijanta. Surovo, jednostavno krenite od slova A, brišući redom. Možete ostaviti samo one sa kojima želite da razmenite fotografije, impresije u vidu statusa ili bilo šta slično. Ukoliko ste za blažu varijantu, napišite na statusu kako ste odlučili da ostavite za prijatelje samo ljude sa kojima se družite i one koji žive u inostranstvu i kako smatrate da je fejs dosadan i prevaziđen vid komunikacije koji samo razdvaja ljude, blabla. Lepe muškarce svakako ostavite, a sve bivše nogirajte po kratkom postupku.
  2. Neko vam je postao jako dosadan ili ste shvatili da vas ni na koji način ne inspiriše i da pored te osobe gubite dragoceno vreme? Počnite da izbegavate njegove telefonske pozive, predloge za viđanje odbijajte pod izgovorom umora, nedostatka novca, velikih poslovnih obaveza. Ako već ugovorite sastanak sa tom osobom ali vam se nikako ne da ići, pošaljite joj poruku da ste na sastanku i da se ne zna kad ćete izaći sa njega, bedak. Bolje i tako nego mučiti samog sebe družeći se sa nekim sa kojim vam nije prijatno. Ako se vidite u nekom većem društvu, podvrgnite je tretmanu ćutanja, šta god vas pita tmurno odgovorite kako ste jako umorni. Pita li vas zašto ne odgovarate na sms poruke jednostavno nemate kredita a ako ste postpejd onda kažite da vam je račun abnormalan.
  3. Neka nova drugarica dosada želi da se druži sa vama, jednom ste je u životu videli, upoznali u klubu, a vi nemate ni najmanju želju da joj uzvratite istom merom? Recite joj kako vi ne volite nova poznanstva jer se uglavnom završe kobno po vas i kako se družite samo sa osobama iz osnovne i srednje.Posle toga joj pričajte o svojim čudnim navikama kako prijatelje radi ćaskanja zovete oko pet ujutru radnim danima, veoma ste nezgodne naravi, osoba ste kojoj treba prostora u životu i koja na pozive odgovara posle mesec dana, a samo naizgled delujete zabavno. Ako se sretnete u gradu, pod izgovorom neviđene žurbe namignite umesto pozdrava ili pošaljite poljubac iz daljine.
  4. Ako vam baš ništa od ovoga ne uspe, pogledajte urnebesnu komediju „Kako izgubiti prijatelje i otudjiti se od ljudi“.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

Kako tumačiti neverbalne signale

Neverbalna komunikacija obično predstavlja višak informacija koje dajemo drugim ljudima ili ih dobijamo od istih. …

Jedan komentar

  1. Svaka cast!!! :)))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *