Kako postati nastavnik muzičke kulture

Postati nastavnik muzičke kulture nije baš lak posao. Treba puno truda i donekle i odricanja. Evo kako to izgleda po koracima. :)
Profesor muzicke kulture

Kako postati nastavnik muzičke kulture

  1. Prvo morate upisati osnovnu muzičku školu. Instrument nije važan, ali je važno do koje godine se upisujete, jer neki instrumenti traju 6 godina (kao klavir) a neki traju 4 godine (kao truba npr.). Ali svaki od ovih instrumenata se mora završiti sa osnovnom školom u koju idete. Ako u muzičkoj pohadjate instrument od 6 god. onda taj 6. razred osnovne muzičke završavate sa 8. razredom osnovne škole (one redovne koju pohadjate).
  2. Kada završite osnovnu muzičku školu, (i osnovnu redovnu, naravno), tada možete da upišete srednju muzičku, (i to samo nju), a možete i da upišete i muzičku i neku drugu srednju školu po vašem izboru. Naravno srednja muzička traje normalno kao i svaka druga srednja škola – 4 godine. Bilo koji smer.
  3. Treći korak, tačnije posle srednje muzičke vi se možete zaposliti (bar ste ranije mogli, samo sa srednjom muzičkom), i sada bi ste mogli ali ima puno ljudi sa završenom višom muzičkom i ili sa muzičkom akademijom. Tako da kada završite sve ove navede korake (tj. škole) moći ćete da radite u nekoj školi (muzičkoj ili osnovnoj ili srednjoj, da predajete muzičku kulturu).
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Nikolina Tomic

Avatar photo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *