Kako naći dobar provod u Beogradu

U Beogradu ste i želite saznati gde je dobar provod? Mi ćemo vam u ovom tekstu pomoći i uputiti vas na pravo mesto. Odavno više nije tajna da je Beograd vodeći grad u regionu, kada se govori o noćnom i kulturno-zabavnom životu (Lista najboljih klubova za provod: Belgrade Nightlife).

U stvari, čini se da je „region“ odavno prevaziđen, i da je sada, čak i Englezima, Špancima, Francuzima, Grcima Beograd među prvim i najpoželjnijim destinacijama koje treba posetiti.

 

Prva asocijacija su naravno splavovi. Zahvaljujući divnim obalama Save i Dunava, broj ovakvih ugostiteljskih objekata je odavno trocifren. A svaki od njih piča jednu svoju priču. Taj potencijal i duh reke odavno je ukroćen i iskorišćen u službi našeg uživanja.

Zato danas, na reci možemo ručati, možemo večerati, možemo provesti noć u dobrom družtvu ili lumpovati do zore (što je, moramo priznati i najčešći slučaj). Dakle, tu nekako leži konkretan odgovor na pitanje kako se dobro provesti u Beogradu.

U redu, splavovi – proverena stvar. Ali šta ćemo kada se malo udaljimo od reke i krenemo u „downtown“? Pa, tu stvari postaju još bolje i zabavnije. Kafića, barova, pabova i restorana ima svuda oko nas. A činjenica da nam ne mogu dosaditi, leži u njihovoj raznovrsnostii i jedinstvenosti).

Drugim rečima, za svakoga će se naći po nešto. U restoranima ćete imati priliku da probate ukuse koji dolaze čak sa dalekog istoka, pa sve do, naravno, domaćeg podneblja. Pabovi nude beskrajne izbore piva. Kafići divne bašte. Barovi, vina iz svih svetskih vinograda. A sve ih vezuje uvek jedna stvar… lepe devojke, kulturni mladići i pozitivna atmosfera. Upozorenje! Posle ovako ispunjenog dana, ipak ostavite snage za ludu i nezaboravnu noć koja je pred nama. Jer upravo tada, možete videti Beograd u pravom svetlu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *