Kako uviti trepavice

Uvijanje trepavicaUvijanje trepavica je vrlo jednostavno uz savete i uputstvo iz ovog teksta. Trepavice možete uviti na čak četiri načina: običnim i električnim uvijačem, mini valom ili maskarom posebno kreiranom u tu svrhu. Uvijanje trepavica mehaničkim uvijačem još uvek je najjeftnija i najjednostavnija varijanta.

Kako uviti trepavice?

1) Pre uvijanja klasičnim uvijačem povedite računa: trepavice moraju biti čiste i suve, i bez maskare.

2) Tri do pet sekundi, pre nego što ćete uvijati trepavice, zagrejte uvijač toplim vazduhom iz fena; poenta je da uvijač bude mlak – nipošto vruć.

3) Uvijač otvorite i postavite ga na gornje trepavice i lagano ga zatvorite, pri tome pazeći da se ne uštinete. Vodi računa da ne pritiskate prejako, u tom slučaju trepavice će delovati „izlomljeno“.

4) U ovom položaju ostanite desetak sekundi, a zatim čitav proces ponovite i na drugom oku.

Napomene:

– Trepavice nemojte nikada uvijati kada su namazane maskarom, uvijač će se zalepiti za trepavice. To je bolno i neprijatno iskustvo, a možete ostati bez dela svojih trepavica.

– Ako želite staviti veštačke trepavice pročitajte članak: Kako staviti veštačke trepavice

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …