Kako napraviti senzualna biljna ulja

Kupovina senzualnih biljnih uljaPravljenje senzualnih biljnih ulja je iz godine u godinu sve veća. Bilo da je u pitanju kupovina za lične potrebe, ili kupovina za prijatelja, imajte na umu da imate više izbora kod kupovine. Na primer, iako je kupovina istih mogućnost, vi i dalje možete napraviti sopstvena biljna ulja. Prednost ovoga je ta da možete napraviti ulje koje se poklapa sa nekim vašim posebnim potrebama. Sledeći članak se bavi problematikom pravljenja senzualnih biljnih ulja.

1) Odaberite miris. Odaberite miris za vaše ulje. Postoji veliki broj različitih aroma koje možete birati u tom procesu. Primera radi, morate odabrati da li preferirate arome kao što su arome mente, cimeta ili jasmina. Imajte na umu da je ovo samo mali broj raspoloživih aroma. To je samo jedan mali deo aroma koje možete odabrati za spravljanje svog sopstvenog senzualnog biljnog ulja.

2) Pribavite neophodne elemente. Jednom kada ste utvrdili koji tip ulja želite da napravite, morate da nabavite odgovarajuće biljke. Na primer, ukoliko odlučite da napravite ulje od mente, morate da pazarite istu iz radnje koja je specijalizovana za prodaju biljaka. Kao dodatak tome, morate izabrati ulje koje možete miksati sa biljkom mente. Na primer, možete odabrati čisto mineralno ulje, kokosovo ulje, ili neku drugu vrstu ulja, koje nemate problema da stavljate na kožu.

3) Miksujte elemente. Mešaćete ulje koje ste izabrali sa biljkom koju ste izabrali. Tako ćete napraviti senzualno biljno ulje. Stavite biljku i ulje koje ste izabrali u tiganj i zagrevajte smesu na tihoj vatri. Mešajte lagano dok se mešavina greje. Posmatrajte je dok se zagreva. Ne dozvolite da se pregreje.

4) Stavite mešavinu u bocu. Nakon zagrevanja mešavine, procedite i stavite tako dobijenu mešavinu u posudu. Ostavite je tu neko vreme. Pokrite posudu nečim. Promućkajte mešavinu kako bi bili sigurni da mešate elemente dovoljno. Vaše biljno ulje je sada spremno za upotrebu. Slobodno probajte ulje na vašoj koži.

5) Etiketirejte vaše ulje. Nakon što ste napravili vaše ulje, ne oklevajte da etiketirate vaš proizvod. Primera radi, postarajte se da naznačite datum kada ste napravili ulje, tip ulja koje je korišćeno, i sastojke koje ste koristili. Razlog zbog čega radite ovo je da bi mogli da ponovo napravite ulje ukoliko budete to želeli.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

crtanje pejzaza

Kako nacrtati pejzaž

Ako niste imali priliku, sada imate! Naučite da crtate pejzaž kao profesionalni slikar. Kako nacrtati …

Jedan komentar

  1. Avatar photo

    uper je uputstvo, ali ja bih ipak kupila :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *