Kako osvojiti Božićne nagrade na sajtu EaseUS

Božićna sezona je stigla i poznata softverska kompanije EaseUS organizuje igru kojom želi da nagradi božićnim poklonima sve svoje korisnike ili zainteresovane posetioce.

EaseUS je jedan od vernih partnera Kakopedije, pa stoga objavljujemo detalje vezane za ovu nagradnu igru, jer smatramo da može biti zanimljiva svima.

Nagradna igra počinje 15.og decembra 2016. godine i trajaće do 31.og decembra 2016. godine. A sastoji se iz dve promotivne kampanje u kojima je moguće osvojiti $10 u vidu Paypal vaučera, kao i popularne EaseUS programe.

  1. Prva nagradna igra je „Uoči razliku“ između dve ponuđene slike. Da bi se učestvovalo u ovoj igri potrebno je da uočite razliku između dve veoma slične slike i da svoj odgovor ostavite kao slika u okviru komentara na stranici za nagradnu igru. EaseUS za ovu nagradnu igru dodeljuje 20 x $10 Paypal vaučer.
  2. Druga nagradna igra se bazira na principu greb greb srećki. Potrebno je da odaberete neki od poklona ispod božićnog drveta i ukoliko ste srećne ruke, možete osvojiti plaćene licence za popularne EaseUS proizvode kao što su: EaseUS Data Recovery Wizard , EaseUS Todo Backup , EaseUS Partition Master , EaseUS PCTrans i EaseUS Everysync.

Nagradnoj igri pristupite preko ovog linka: http://www.easeus.com/campaign/christmas-campaign-2016.html

easeus

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Kakopedija

Avatar photo
Kreator sajta kakopedija.com. Sajt sam pokrenuo u želji da napravim portal na kome će posetioci moći da podele svoje znanje, savete i iskustvo i tako pomognu drugima.

SLIČNO

Kako koristiti Cloud prints na android telefonu

Ako koristite Android, BlackBerry ili Apple telefon možete uz pomoć svog telefona na vašem štampaču …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *