Kako da budem lepa

Lepota, pre svega, dolazi iznutra. Na našem licu se ocrtava lepota naše duše i naših misli. Sa druge strane, brojni kozmetički preparati i medicina nude mnogo rešenja i načina ulepšavanja. Evo nekoliko saveta…

Kako da budem lepa?

1) Za svež, zdrav i lep izgled pre svega je veoma važan san, tzv. beauty sleep. Zdrav i miran san je važan koliko za zdravlje i dobru formu našeg organizma toliko i za sam naš izgled. Smanjuje podočnjake, lice dobija svežinu i sjaj, i oči postaju bistrije.

2) Veoma često na naš izgled utiče i ono kako se trenutno osećamo. Ukoliko nas muče neke opterećujuće misli naravno da nam se na licu čita zabrinutost, mrštimo se i samim tim stvaramo bore. Gledajte da što više u toku dana pronalazite stvari zbog kojih ćete se osećati dobro. Dobro raspoloženje se ocrtava na licu. Koristite kvalitetne kreme i ne štedite na njima. Ovo je jedna za koju vam dajem toplu preporuku.

3) Način šminkanja je veoma važan, jer vrlo često može da se desi da se devojke šminkom više naruže nego što se ulepšaju. Zato je važno da naučite da šminkom istaknete ono što vam je na licu lepo (oči, usta…). Takođe vodite računa o tome da se razlikuje šminka za veče i šminka za dan.

4) Vodite računa o ličnoj higijeni i gledajte da Vam je kosa uvek čista i negovana. Jer kosa bi trebalo da bude dodatni ukras, jer se i odgovarajućom, prilagođenom frizurom možete ulepšati.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …